Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (3 284)

plakát

Thor: Temný svět (2013) 

Tak jsem si po nudném a přepáleném Muži z oceli zlepšil náladu. Thor je prostě svěží fantasmagorie, která však dokáže naservírovat srozumitelný příběh, vtipné momenty i solidní akci. Na maximum to sice není, ale je to dostatečně dobrá zábava na 4 hvězdy, za tím si stojím.

plakát

Muž z oceli (2013) 

Někdy méně je více a tady to platí STONÁSOBNĚ !!! Ze začátku ještě solidní film přerostl v krávovinu nejvyššího stupně. Zacku, Zacku, mám tě celkem rád, ale příště si zchlaď pořádně hlavu, prosím. 2 hvězdy dávám za Russella Crowe, který svým charisma pozvedne kdejaký film.

plakát

Špionáž (2013) 

Promarněný potenciál. Ač se sešla hvězdná sestava, tak příběh není dostatečně jasný, logika dostává slušně na prdel, chybí napětí a...no prostě čekal jsem i přes nižší hodnocení lepší zábavu. 50%

plakát

Umírající zvíře (2008) 

Bych to přejmenoval na: Umírající nudou. Jedna hvězda je především za okouzlující Penélope.

plakát

Kapitán Phillips (2013) 

Jeden z nejlepších filmů posledních let. Greengrass je génius. 100%

plakát

Kon-Tiki (2012) 

Úžasný film dle neuvěřitelného přesto skutečného příběhu. Na tohle nelze napsat nic jinýho než.......WAU

plakát

Muž na Měsíci (1999) 

Abych řekl, měl jsem z toho rozporuplné pocity, podobně jak byl asi rozporuplný samotný Andy. Kdyby to nebylo podle skutečné události asi bych šel o hvězdu níž, protože jsem se docela nudil...bohužel :(

plakát

Zlomené květiny (2005) 

Další Jarmusch, který mě nebavil. Přitom je nabitý hvězdami, má velmi zajímavý námět, ale ta uspávající hudba, střih a hlavně scénář, z toho dělají jen průměrné drama (v žádném případe komedie!!!!!). Takže za mě palec dolů a pravděpodobně se dalším Jarmuschovým filmů vyhnu velkým obloukem, leč se jeho tvorba pyšní samými vysokými čísly.

plakát

Wolf Creek 2 (2013) 

Zdaleka to není perfektní, že bych skákal nadšením 2 metry do vzduchu, ale jsem velmi spokojený a příjemně překvapený, jak se režisér McLean posunul dopředu a určitě o sobě dá brzo vědět i za oceánem, o tom nepochybuju. Sice se ve filmu neděje nic nového, co bychom my fanoušci už neznali, ale herecká genialita Jarratteho a velmi vyzrálý režisérský um McLeana z toho dělá jeden z nejlepších hororů roku 2013 a jeden z nejlepších pokračování hororů vůbec.