Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Dokumentární
  • Sci-Fi

Recenze (9)

plakát

The Encounter (2010) 

Velice dobrý film kterému musím dát 5 hvězdiček. Postava Ježíše v našem současném světě který se nám věnuje a snaží se nám pomoci a zachránit nás. Jen doporučuji

plakát

Hitler kaput! (2008) 

Poprvé jsem tuto komedii viděl asi tak před rokem, možná déle. Tenkrát ještě bez titulků. Ani nebylo potřeba :-) Člověk se bavil i tak. Teď jsem to viděl podruhé a s titulkama. Super

plakát

Casshern: První samuraj nového věku (2004) 

No dávám tomuto filmu tak 80% Vizuálně velmi pěkně zpracované. Ale délka přes dvě hodiny je moc. Navíc se v tomto filmu začíná člověk ztrácet. A konec ten už mě naprosto dorazil.

plakát

Nová Addamsova rodina (1998) (seriál) 

Můj oblíbený seriál. Nedám na něj dopustit. Ač pomineme všechny nedostatky, skvěle se dá u něj pobavit

plakát

Návrat Addamsovy rodiny (1998) 

Mám velmi rád Addamsovu rodinu, ale jde to s ní z kopce. Jednička byla velmi dobrá, dvojka už byla slabší. Ale tohle je z nich naprosto nejslabší. Čekal jsem toho víc. Ale dávám dvě hvězdičky. Něco na zasmání se tam aspoň našlo.

plakát

Mlčení šunek (1994) 

Ano uznávám, že je to až moc přehnané, ale i tak se na to rád podívám. Nikdo nikoho nenutí se na to dívat. Já se na to dívám dobrovolně. Mě se tato parodie vcelku líbí ( no abych se přiznal tak se mi líbí skoro všechny parodie).

plakát

300: Bitva u Thermopyl (2006) 

Mám rád velmi dokumenty. I když tento film přímo nespadá do této kategorie i tak mě velmi zaujal. Krásné pojetí "jak to mohli být a vypadat". Krásně propracovaná strategie i samotný příběh. Další film co se stal jeden z mých 10 nej filmů.

plakát

Matrix (1999) 

Tímto filmem jsem žil a mohl jsem jej sledovat i několikrát po sobě. Mám rád bojové umění a zbraně takže mě první film uchvátil. Měl jsem rád hlavně ty bojové scény kde se bojovalo beze zbraní. Na svoji dobu byly triky celkem vymakané. Tento film byl pro mě ve své době jednička a tou i nyní zůstává. Rád se k němu vracím.

plakát

Hvězdná brána (1997) (seriál) 

Každý díl jsem hltal a nemohl jsem, si vynechat jediný díl. Ty jejich efekty, děj a hlášky byly nepřekonatelné. Pro ně SG1 je závislost. SGA která po nich mě nikdy tak nechytla tak jak SG1. Velmi mě ale mrzí pozdější výměna postav. Pro mě byli nej Jack, Sam, Daniel a Teal'c Po tom co je pomaličku obměňovali už se mi to tak moc nelíbilo. Ale i tak jsem na to nezanevřel. Ale Vala a tak už nebylo to pravé