Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Obsahy (10)

Predisposed

Predisposed (2012)

Když se Eli (Jesse Eisenberg) vzbudí do nového dne, čekají na něj dvě na první pohled jednoduché povinnosti. Odvést matku Penny (Melissa Leo) na odvykací kliniku a dostavit se na přijímací řízení na Bostonskou konzervatoř. Vše se komplikuje ve chvíli, kdy doktor na odvykací klinice Penny sdělí, že nemá pojištění a její moč neobsahuje žádné stopy po užívání drog. Penny nezbývá jiná možnost, než užít drogu a vrátit se na kliniku na testy moči. Dealeři Black a Springles (Isiah Whitlock Jr. a Tracy Morgan), u kterých plánovala drogu koupit, jsou bez zásob a kvůli své neznalosti španělštiny berou Eliho jako překladatele k sjednání obchodu s novým mexickým dodavatelem.

Janie Jones

Janie Jones (2010)

Ethan Brand (Alessandro Nivola) je upadající rocková hvězda. Jednoho dne se dozvídá, že má dceru se svou bývalou fanynkou. Jak si poradí s výchovou své nově nalezené třináctileté dcery?

Atlas

Atlas (1961)

Polobůh Atlas je ošálen zlým králem Praxmidem a na jeho rozkaz likviduje jeho nepřátele. Posléze však Atlas odhalí Praxmidovu pravou tvář a obrací se proti němu.

Ski Troop Attack

Ski Troop Attack (1960)

Americká hlídka má rozkaz překročit nepřátelskou linii a vyhodit do povětří důležitý železniční most. Tento úkol jim však ztěžují časté hádky mezi seržantem a jeho nezkušeným poručíkem. A i německé vojsko na sebe nenechá dlouho čekat.

The Undead

The Undead (1957)

Dva specialisté na hypnózu poskytnou své služby jisté ženě. Skrz hypnózu ženu posílají zpátky v čase. Naneštěstí se žena ocitá ve středověku v těle dívky podezřelé z čarodějnictví, která čeká na popravu. Ve snaze vyhnout se tomuto nešťastnému osudu žena nevědomky mění historii.

Not of This Earth

Not of This Earth (1957)

Ze vzdálené planety Davana je na Zemi špičkovou technologií přepraven mimozemský agent. Při pokusu o získání krve pro svou umírající rasu, mimozemšťan terorizuje Jižní Kalifornii.

Naked Paradise

Naked Paradise (1957)

Gangster Zac Cotton se dvěma kumpány, Mitchem a Sonnym, se po zpackané loupeži snaží získat loď, aby se dostal z tropického ostrova, kde loupež probíhala.

Teenage Doll

Teenage Doll (1957)

Gang mladých delikventek se stává svědkem romantického vzplanutí mezi nevinnou dívkou a vůdcem konkurenčního gangu, který má pravděpodobně na svědomí vraždu jedné členky.

Gonzo: The Life and Work of Dr. Hunter S. Thompson

Gonzo: The Life and Work of Dr. Hunter S. Thompson (2008)

Dokument provází životem novináře, spisovatele a především výjimečné osobnosti - Huntera S. Thompsona od narození v Louisvillu ve státě Kentucky roku 1937 až po úmrtí v roce 2005. Zaměřuje se zejména na jeho soužití s legendárním gangem Hell's Angels, aktivní život v politice a časté drogové úlety s jeho právníkem přezdívaným dr. Gonzo. Dočkáme se mimo jiné i výpovědi rodiny a přátel a dříve nepublikovaných videí, fotografií a nahrávek.

Rock All Night

Rock All Night (1957)

Dva vrazi na útěku nacházejí úkryt v baru nedaleko od místa činu. Donuceni okolnostmi berou místní omladinu jako rukojmí. Číšnici nezbývá nic jiného než vzít spravedlnost do svých rukou.

Reklama