Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (180)

plakát

The Last of Us (2023) (seriál) 

S01 - Dost zvláštně pojatá stopáž epizod. Taky jsem už asi vyrostl z formátu co týden to jeden díl. Já být  hlavní tvůrce natočil bych to jinak. Neříkám, že lépe ale prostě jinak. Vzhledem k předloze a skutečnosti jak tvůrci přistoupili k první sezóně, trošku se bojím o druhou sérii jak bude vypadat.

plakát

Survivor Česko & Slovensko - Série 2 (2023) (série) odpad!

"Ano, ale je to reality show a je rok 2023, co tam máš dál?" Škoda slov na tento česko-turecký- rádoby pana ego až má měsíci moderátora Novotného - paskvil

plakát

Kodaňský kovboj (2022) (seriál) 

Točit mistrovsky pro mě znamená, trefit někde ten střed, mezi uměním a diváckým mainstreamem. NWR dokáže hovno natočit jako vizionář, ale pořád je to hovno. Zde mě navíc rozčilovala pohybující se kamera.

plakát

Poslušné panenky (2021) odpad!

Děkuji HBO a její službě, která jede na MAX od samého spuštění za doručení tohoto skvělého zážitku.To už fakt někomu muselo jebat, když schvaloval české znění pro tento film.

plakát

Chicagský tribunál (2020) 

Od filmu jsem nečekal nic a dostal jsem strašně moc. Přesně ten typ filmu kde se chvílemi dobře zasmějete abyste nemalou chvilku na to chtěli od vzteku někoho pořádně nakopat. Filmařsky jako celek doposud nejlepší film od Netflixu.

plakát

První člověk (2018) 

Jednoduše nuda, po dlouhé době film, který jsem vypl v půlce s ním " že snad někdy" 76% procent má film jenom díky řežisérovi protože takhle se má dělat "ART" natočit to takhle nějaký průměňák jooo ten by to schytl. Hold dvojí meter. Vyplaš dobrý podívál bych se na to znova? nejsem si jist , Mumuland taky dobrý , ale jednou a dost. Damien asi nebude nikdy v mojí topce, asi určitě ho to ale nesere.

plakát

Kdo přežije - Edge of Extinction (2019) (série) 

Nemám rád série tohoto typu, ikdyž tě vyloučí pořád máš šanci. Tady se to navíc dotáhlo až do úplného absurdna //SPOILER // (v porotě baba jaga , která vypadla jako první ) Survivoru jsem vždy přidávál v hodnocení jako sklaní fanda ale tady nemohu jinak, obávám se co přijde příště, trailer na další řadu ve mě vzbudil spíše obavy.

plakát

Luther - Série 5 (2019) (série) 

Co nám to Lutherovi udělali, hrůza a děs. Od čtvrté série to jde jenom z kopce, další díly už raději ne.

plakát

Most - Série 4 (2018) (série) 

Čtvrtá série byla pro mě nejlepší. Každým dílem jsem si uvědomoval, že se blíží konec a o to více jsem si to užil. Saga mi bude chybět, ale tady se dá říct „lepší skončit v nejlepším“. Dějová linka Henrika o jeho zmizelé rodině je skvělá a zajímavosti převyšuje hlavní případ.

plakát

Blok 99 (2017) 

Velká pecka a Vince Vaughn mě po temném případu opět překvapil. Spolu s Trestanec / Shot Caller (2017) nejlepší filmy za poslední dobu, navíc oba s vezeňskou tématikou, kterou ve filmech já můžu.