Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Sci-Fi

Recenze (24)

plakát

Dáma na kolejích (1966) 

Chápu, že ne každému se tento film musí líbit, ovšem budovatelský a radostný čmuch v Dámě na kolejích cítí snad jen Paity :-) Sen uštvané socialistické podváděné manželky o nóbl světě... "Lahvičku bílého, Samozřejmě originál..."

plakát

Na věky věků (2012) (seriál) 

Naprosto souhlasím s esopesokeso. Na knize se mi líbilo, že postavy mají více vrstev, nejsou jednoznačně špatné ani dobré. Z knihy si půjčili jen jména a reálie. Příběh je úplně jiný, figury jsou černobílé.Je to pro mne velkým zklamáním.

plakát

O Červené Karkulce (2012) (TV film) odpad!

Považuji se za hodného člověka, nikdy by mne nenapadlo, že dám někdy odpad. Vždycky see snažím vyždímat alespoň jednu hvězdičku, ale zde to nejde. Děti nezajímavé, Babička vypadá jako bezdomovec a vlk i myslivec jspu retardovaní. Tuhle pohádku jednou vnukům promítat nebudu.

plakát

Právě začínáme (1946) 

Dala jsem plný počet bodů - jeden je za tu malou drbnu. :-D jenom jedna věcná poznámka. Plachta, který je tu označovván za starce měl v době natáčení 46 let. :-D

plakát

Život ve strachu (2012) (TV film) 

Proč, když poznám zlosyna hned na začátku filmu, si nepřipadám chytrá, ale podvedená?

plakát

Legendární inscenace (2011) (pořad) 

Kytici jsem milovala a nepřestanu litovat toho, že nebyla natočena pro televizi. Kéž by vyšlo alespoň to, co natočili na tu průmyslovou kameru. :-(

plakát

27 šatů (2008) 

Úpřimně - stěžovat si u romantické komedie na klišé a předvídatelnost je poněkud zcestné. :-)

plakát

Obchoďák (2012) (seriál) 

Zatím nic moc, uvidíme. Ovšem hodnocení Awesomera říká víc o něm než o seriálu.

plakát

Svéhlavička (1926) 

U tohoto dílka má svůj půvab i kouzlo nechtěného, Jen musím připodotknout, že T. Dvorská nebyla pokračovatelka, nýbrž další pseudonym Alžběty Pechové (Elišky Krásnohorské). Proč pro poslední díl dala jiný pseudonym se mne však neptejte.