Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené seriály (10)

Perníkový táta

Perníkový táta (2008)

Závěr čtvrté řady je velkolepá podívaná stejně jako celý seriál. Nezapomenutelný seriál s obdivuhodnými hereckými výkony (zejména Jesse a Walt). Neustále napínavý, nemám co dodat, naprostá špička televizní tvorby.

Dr. House

Dr. House (2004)

"Všichni lžou". Kultovní seriál, přesně splňuje moje představy o inteligentním humoru s nádechem sarkasmu a cynizmu. Všechny herce, ač jsem je do té doby neznal, jsem si bezmezně oblíbil, především pak Jennifer Morrison. Pro mě nejlepší seriál široko daleko. EDIT: Po dokoukání 6. série bych nejradši přidal další hvězdu, ale nejde to.

Dexter

Dexter (2006)

1. série = 100% ; 2. série = 95% ; 3. série = 100% ; 4. série = 100% ; 5. série = 100%; 6. série = 95%; 7. série = 100%; 8. série = 85% Nepočítám-li vynikající obsazení, příběh, hlavní postavu, excelentní rozpravy s temným já a další elementy, jež tvoří z Dextera jeden z mých tří nejoblíbenějších seriálů, je tu ještě jedna věc. Asi nejlepší úvodní znělka k seriálu, kterou jsem kdy viděl!

Taková moderní rodinka

Taková moderní rodinka (2009)

Výborný a především vtipný seriál se skvělou sestavou herců, kteří jako by se narodili pro svoje role v Modern Family.

Ve znamení raka

Ve znamení raka (2010)

Kdo neviděl, nepochopí. Parádní seriál, jedna scéna lepší než druhá. Obsazení je velice povedené, má to nápad, humor, je to super.

Takoví normální Američané

Takoví normální Američané (2013)

Málokdy platí, že s postupujícími sériemi se kvalita seriálu zvedá a nejde opačným směrem. The Americans jsou zářným příkladem toho, jak gradovat příběh na pozadí historických událostí, a přitom neztratit ze zřetele konkrétní lidské osudy. Špionážní drama s fantastickým hereckým obsazením, které si zasluhuje větší pozornost a více ocenění, než se mu dostává.

Bratrstvo neohrožených

Bratrstvo neohrožených (2001)

Neuvěřitelný seriál, kterému nic nechybí. Nic. Dokonalost sama, kéž by bylo více takových minisérií. 110%