Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Biografie (3)

Yvetta Blanarovičová (herečka)

23.01.2011

Yvetta Blanarovičová se narodila 24.9.1963 v Bojnici. Studovala státní konzervatoř ve slovenské Žilině (obor zpěv a hru na housle) a poté Státní konzervatoř v Praze. Byla obsazena do několika rolí v Národním divadle a v Realistickém divadle v Praze. Také se stala jednou ze zakládajících členů divadla Imaginace.Filmovou kariéru… (více)

Olga Lounová (herečka / skladatelka / scenáristka)

10.05.2009

Olga Lounová je populární česká zpěvačka, herečka a moderátorka. Narodila se 07.03.1981 v Liberci. Vystudovala Gymnázium & SOŠPg Liberec Jeronýmova, poté ukončila studia na Pedagogické fakultě v Liberci a získala absolutorium na Konzervatoři Jaroslava Ježka v Praze.Olga se zůčastnila X-FACTORU a v tu samou dobu ji byla… (více)

Radka Pavlovčinová (herečka)

10.05.2009

Radka Pavlovčinová se narodila 1.2. 1989 v Senici (dnes Slovensko). Už od dětství se chtěla věnovat herectví, od tří let tancuje i závodně. Vystudovala Gymnázium a poté Konzervatoř a VOŠ Jaroslava Ježka, žánr muzikál.Díky škole se přistěhovala do Čech a velmi brzy dostala roli Karly ve filmu RAFŤÁCI. Zanedlouho poté si zahrála… (více)

Reklama