foto

Olga Lounová

  • nar. 7.3.1981 (35 let)
    Liberec, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Olga Lounová je populární česká zpěvačka, herečka a moderátorka. Narodila se 07.03.1981 v Liberci. Vystudovala Gymnázium & SOŠPg Liberec Jeronýmova, poté ukončila studia na Pedagogické fakultě v Liberci a získala absolutorium na Konzervatoři Jaroslava Ježka v Praze.

Olga se zůčastnila X-FACTORU a v tu samou dobu ji byla nabídnuta i jedna z hlavních postav seriálu OŠKLIVKA KATKA, role Patricie Vítizkové. V současné době se Olga především věnuje zpěvu a herectví v českých muzikálech (DRÁKULA, GOLEM) a televizních seriálech (VYPRÁVĚJ). Svojí první hlavní roli si zahrála ve filmu TACHO (DOTKNI SE DUHY).

Ve volných chvílích se Olga věnuje mladším sourozencům, jízdě na koni a aktivní účasti na charitativních akcích. Olga hraje na klavír, kytaru a flétnu. Skládá hudbu i texty (např.Padám).

Matthew "!Malak-11!" eMbÉčKo Plašmuška Buňat

Herecká filmografie

2016 Žito 44
2012 Amputace (studentský film)
Obchoďák (TV seriál)
2010 TACHO
Vyprávěj - ohlédnutí (TV film)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
2008 Ošklivka Katka (TV seriál)
2005 Ulice (TV seriál)
2004 Román pro ženy
1998 Ranč U zelené sedmy (TV seriál)

Dokumentární

2011 Olga Lounová - Rotující nebe show 2011

TV pořady

2015 Ceny Thálie 2014 (TV pořad)
Poslední zhasne (TV pořad)
2013 Máme rádi Česko (TV pořad)
Sejdeme se na Cibulce (TV pořad)
2012 Limuzína (TV pořad)
Mixxxer (TV pořad)
Sazka Fotbalista roku 2011 (TV pořad)
Srdce pro děti 2012 (TV pořad)
Zóna IN 5Angels (TV pořad)
Živě na jedničce (TV pořad)
2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
Ceny Anděl 2010 (TV pořad)
Do roka a do dna (TV pořad)
To byl náš hit (TV pořad)
2010 Český slavík Mattoni 2010 (TV pořad)
Show Jana Krause (TV pořad)
VIP zprávy (TV pořad)
2008 Bravo tv (TV pořad)
TOP STAR magazín (TV pořad)
X Factor (TV pořad)
2005 Inbox (TV pořad)
Všechnopárty (TV pořad)
1999 Katapult (TV pořad)

Hudební videoklipy

2012 Karel Gott a Olga Lounová: Dál za obzor (hudební videoklip)
2011 Daniel Landa - Tacho I. (hudební videoklip)
2010 Xindl X a Olga Lounová: Láska v housce (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Hudební videoklipy

2012 Karel Gott a Olga Lounová: Dál za obzor (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Hudební videoklipy

2012 Karel Gott a Olga Lounová: Dál za obzor (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace