Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (118)

plakát

Interstellar: Nolan's Odyssey (2014) (TV film) 

Tohle neni dokument, ale něco jako bulvár na úrovni. Necelá minuta záběru z natáčení, nebo něčeho navíc.. a ten kudrnáč, no hrůza.

plakát

Machete (2010) 

Nejvíc se mi líbil Segal. Ten se sem tak hodí že to neni možný. Tady je to fakt frajer, kterej i v poslední scéně je hustej.Celkově sem od tohodle filmu čekal víc. Víc propracováných postav atd. Někteří herci jsou tam tak jako bonus a jsou tam prakticky k ničemu. Ale v kině sem se bavil. ( škoda že jen s 5 lidma v hledišti ) 60%

plakát

Robin Hood (2010) 

Po shlédnutí Director´s cutu určitě hvězdičku přidám! Ale prozatím sice dlouhý film ale furt mi tam něco chybělo.

plakát

Iron Man 2 (2010) 

Vinikající pokračování s novými skvělími herci ( Scarlett, Mickey, Samuel ). Skvěle jsem se bavil a nemohu si stěžovat. Akorát mě štval ten co promítal.. neuměl to..

plakát

Počátek (2010) 

Originální, ohromující, dokonalé. Vyrazilo mi to dech a to hned v prvních minutách filmu, kdy nás Christopher hodí ihned do rozjetého příběhu a akce. Skvěle promyšleno a do detailu naplánováno. A lepší konec jsme si nemohli přát.

plakát

Kick-Ass (2010) 

Tohle sem nečekal. Vyklubala se z toho parádní podívaná. Chloe byla skvělá a mile překvapila.. Nicolas mi strašně připomínal batmana, ale nečekal sem že bude nakopávat gangsterům prdele. Často sem se smál díky originálním hláškám, který často pronášeli Chloe s Nicolasem. Fialová jí slušelá víc!! Nějak sem si na to při tom filmu zvykl :)

plakát

Prokletý ostrov (2010) 

Tohle sem opravdu nečekal.. Film mi apsolutně vyrazil dech. Nechybí napětí doprovázené skvělou hudbou. Kamera je často překvapující. K tomu skvělej Dicaprio a zdaleka to neni všechno. Mimochodem až do poslední chvíle sem si nebyl jistej tím kdo říká pravdu a konec mě totálně rozsekal!

plakát

Princ z Persie: Písky času (2010) 

Skvělá atmosféra filmu doprovázená dobrou hudbou. Výprava byla někdy opravdu slast pro oči a celkově byl tento film takovým odpočinutím Ale i přes to všechno oproti jiným dobrodružným filmům byla slabota. Chyběla tam ta pořádná akce které se tento film přiblížil ohodně lépe něž Souboj Titánů. Ale tak to už z těma SUPER filmama bejvá.. Rozhodně lepší než Souboj ale zvyšovat hodnocení ještě nebudu..50%

plakát

Braindead - Živí mrtví (1992) 

RUN !! WHY? I DONT SEE MY MOTHER.Brutální, krvávé a dokonale vtipné. Tohle se opravdu povedlo. Skvělý masky a efekty!!! Je to podaný tak skvěle že i u největšího masakru sem se musel smát! "Party is over". Skvělý hlášky na který se jen tak nezapomíná a kněz kterej ve jmenu boží všem zombie nakope prdel...

plakát

Nine Inch Nails: Broken (1992) (video kompilace) 

Jediný co bylo skvělý byla hudba. Jinak nechutnost a úchylárna u které sem nepochopil její význam.. Pouhé mučení které ASPOŇ doplňují skvělé klipy!