Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Oblíbené filmy (10)

Warrior

Warrior (2011)

Pro každého fanouška sportovních filmů (jako jsem já :P) je to naprostá lahůdka! 5*

Hvězdný prach

Hvězdný prach (2007)

Jedna z mých nejoblibenějších pohádek. Vždycky mě něčím překvapí a hrozně rád se k ní vracím. Pro mě jasných 5*!

Osudový dotek

Osudový dotek (2004)

Příběh o 2 lidech, kteří si jsou souzení, ale prostě spolu být nemůžou. A to, že tento film nekončí dobře (ale ani ne špatně...sice jsem viděl všechny natočené konce, ale ten oficiální je úplně nejlepší) jen přidává na jeho úžasnosti. Zas a znova a pořád dokola se na tuto genialitu můžu dívat! Nejlepší film, který jsem kdy viděl. Neskutečný zážitek..

Pán prstenů: Dvě věže

Pán prstenů: Dvě věže (2002)

Můj nejoblibenější díl! Bitva u Helmova Žlebu byla přímo neskutečná. :) Více k tomu není třeba dodávat 5*!

Podfu(c)k

Podfu(c)k (2000)

Brad Pitt ve své nejlepší roli co jsem viděl! Ale celkově film je totální úžasnost, které mě neskutečně baví...toto je můj styl, toto je můj žánr...a tento film je prostě nejlepší z nejlepších :)

500 dní se Summer

500 dní se Summer (2009)

Tento film mě neskutečně dostal...za 1. líbí se mi Zoey (asi jsem jeden z těch, co by se za Summer otočili v buse :P) a za další, líbí se mi až neskutečná reálnost tohoto příběhu, nemá to happy end a za to jsem moc rád...i když film rozhodně špatně nekončí...vždycky se na něho rád podívám znova :)

Světová válka Z

Světová válka Z (2013)

Pro mě, spolu s White house down nejočekávanější novinka roku 2013 a nezklamala ani v nejmenším! Jak sem to viděl tak sem prostě ležel v posteli s očima jak bulvy vykulenýma...marás! Nejbrutálnější zombíci ze všech zombie filmů xD jestli by nás čekala taková apokalypsa tak prostě sme hned v prdeli i kdybychom měli 10 Bradů Pittů xD. A prostě nejvíc mě rozesmálo (a potěšilo...ale není v tom nic rasistického) jak ti zombíci přelezli židům do Jeruzaléma přes tu mega zeď xD já sem to těm hajzlům přál, si tam zpívali a cítili se v bezpečí xD. Inu sečteno a podtrženo...parádní xD