Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Avengers

Avengers (2012)

Jedinečný, dokonalý a precizní super-hrdinský trhák, který diváka připoutá a nenechá ho odtrhnout dříve, než-li po závěrečné scénce po titulcích. Efekty, hudba, akce, humor a výkony herců jsou na vysoké úrovni, nic není nudné nebo zdlouhavé a vše má své tempo, která diváka udrží v pozoru. I když to trvá bez mála 143 minut, děj opravdu potřebuje dvě hodinky na veškeré rozuzlení. Ovšem musíte znát příběh předchozích jednotlivých hrdinů - například Thora. Marvel opět nezklamal a připravil pro jeho fanoušky, a nejenom pro ně akci na vysoké úrovni a ukázal, že jeho filmy bodují a probíjejí se mezi špičku. Avengers Assemble !

X-Men Origins: Wolverine

X-Men Origins: Wolverine (2009)

Z X-Menů mám nejraději Wolverina, toto byla pro mě nutnost vidět. Dobře natočené, nenudí, odhaluje minulost Rosomáka. Velice se mi zde líbil Liev Schreiber jakožto Sabretooth, další skvělý záporák (na Lokiho nemá).

Thor: Temný svět

Thor: Temný svět (2013)

Už první díl mě velice překvapil a nadchl, druhý díl nezklamal a já se velice bavil až do konce. Akční, humorné i dojemné scény ladily a já se do filmu vžil natolik, že jsem na konci chtěl film vidět znovu. A opět nejlepší "záporák" zabodoval a s Thorem vytvářeli mezi akcemi i povedený humor a já se ani chviličku nenudil. Velice povedená podívaná a nemohu dát jinak než 5*.

X-Men

X-Men (2000)

Dlouho jsem tento film odkládal - příliš dlouho. Lituji, že mé oči toto výborné dílo nespatřili dříve. Mé velké díky patří právě panu režisérovi Bryanovi. Výborná adaptace komiksové předlohy s vynikajícími herci, obzvláště mě zaujal sir Ian McKellen jakožto Magneto a Hugh Jackman jakožto Wolverine. Tento skvost se prostě neokouká - viděno 3x.