Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alex (Allen Covert) má sladký život. Opustí nudnou práci jako úředník, živí se testováním počítačových her a neschází mu skoro nic. Ovšem jen do té doby, kdy jeho spolubydlící utratí všechny peníze na nájem v "masážním salonu". Alex se tak ocitá bez střechy nad hlavou a nezbývá mu než se nastěhovat ke své osmdesátileté babičce a jejím stejně starým, hodně bláznivým spolubydlícím. Film produkoval Adam Sandler, hvězda filmů Klik – život na dálkové ovládání a 50x a stále poprvé. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (213)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Som liberálnym zástancom legalizácie marihuany. Avšak tejto americkej komédii nemôžem dať viac ako len jednu jedinú hviezdičku, aj keď sa v nej vyfajčí kopec kvalitného konopí. "Král videohier" je nudný, nezaujímavo natočený, plný nesympatických hercov a trapne nemožných omylov. Ak si totiž niekto myslí, že sa dá dostať do raušu z marihuanového vývaru, tak by asi mal točiť filmy s inou tématikou, pretože je úplne mimo. * ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Taková nenápadná komedie, která více řekne někomu, kdo někdy něco hrál, ať už na počítači anebo na televizi. Je fajn, že romance je zde spíše v pozadí a nedere se do popředí, protože v tu chvíli to funguje docela dobře. Jsou zde vtipné scény, pěkně ujeté a nudné, taková celkem americká klasika, ale spíše se kloním k pozitivnímu hodnocení. ()

Reklama

darwin 

všechny recenze uživatele

"Grannies, gamers and stoners united!" "Woohooo!". Totální úlet s mega originálním nápadem a plnou škálou výborných postaviček a fórků. Vřele doporučuji pro house parties a jiné dýchánky :). Jen tam totiž spolu hulí babičky, testeři, harleyáci a vyhulenci (Peter Dante) dohromady. A jako bonus domorodec (Dr. Shakalu) a proklatě nebezpečný op. :) Happy Madison rulez! ()

Hellboy odpad!

všechny recenze uživatele

Trapná a nezábavná komedie, která překračuje hranice dobrého vkusu..nikdy víc. Vůbec jsem se nebavil, není totiž čim. PS: Původně jsem tomu dal dvě hvězdičky..už v průběhu filmu. Pak jsem to snížil na jedna. Zasmál jsem se všeho všudy jednou - Frankenstein.. Když jsem dokoukal - žádná slova nedokážou popsat jaká sračka to je! Klub sráčů je proti tomu geniální! Promarněnej čas! ODPAD! Ten film je tak neuvěřitelně špatnej a hloupej a amorální! Na tohle by se neměl nikdo koukat a na obalu by měl bejt obří nápis JEN NA VLASTNÍ NEBEZPEČÍ!!! ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tester videohier môže byť celkom zaujímavá profesia :) Film samotný je tak pritiahnutý za vlasy, až je celkom zábavný. Vždy, keď som ho chcel už vypnúť, prišla nejaká scénka (prekvapko v kúpelni, opica, zhulené babky...), ktorá ma pobavila. Tak to išlo celý film. Ako na hojdačke. Na konci prišla kratučká zápletka, ktorá dej trocha oživila. To stačí na slabšiu priemernú jednohubku. 55/100 ()

Galerie (23)

Zajímavosti (12)

  • Protože se filmařům nedostavily peníze v době, kdy přišel čas na získání auta pro Alexovu postavu, musí Alex (Allen Covert) řídit hromadu odpadních automobilů. (orkadimenza)
  • Při televizní relaci "ohodnocování starožitností" si lze všimnout džbánu s českou značkou Gambrinus. (Pacek)
  • Zvuk, ktorý možno počuť, keď sa otvárajú a zatvárajú dvere do J.P.-ovej (Joel David Moore) kancelárie je prevzatý z populárnej videohry "Doom". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama