Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor
  • Drama

Zajímavosti k filmům (19)

Noc v muzeu

Noc v muzeu (2006)

Když se poprvé probere Tyranosaurus rex k životu, Larry (Ben Stiller) se schová pod pult, který T-Rex zvedne a odhodí. Poté, co mu Larry hodí kost a uteče, je v dalším záběru pult zpět na původním místě.

Smrt ve tmě 2

Smrt ve tmě 2 (2021)

V garáži si muž rozřeže ústa zalepená vteřinovým lepidlem a vyteče mu spousta krve. Následně vychází z garáže a na ústech nic nemá, navíc má čisté tričko. Hned poté vejde do domu a tričko má opět od krve a na ústech má zbytky lepidla.

Willyho kouzelný svět

Willyho kouzelný svět (2021)

Poté, co postava Nicolase Cage naskládá plechovky do ledničky, jde umýt troubu. Když ji následně otevře, má zalepené zranění na levé tváři (i když k tomuto zranění přijde až později). V dalším záběru při umývání nádobí však na tváři nic nemá.

Pot a krev

Pot a krev (2013)

Když se Daniel (Mark Wahlberg) a Adrian (Anthony Mackie) oblékají do zástěr, aby rozporcovali mrtvoly, oba si sundávají hodinky a Anthony Mackie je poté v jednotlivých záběrech střídavě na rukou má a nemá.

Holmes a Watson

Holmes a Watson (2018)

Zápas v ringu započal svým projevem známý moderátor UFC Bruce Buffer.

Ledově ostří

Ledově ostří (2007)

Když vstupují bruslaři na svůj tréninkový led, po otevření chladíren se nám naskytne stejná místnost s ledem a bednami, jako při seznamovacím videu, ve kterém se představuje Will Ferrel coby Chazz, undergroundový jezdec.

Trestná lavice

Trestná lavice (2005)

Tým Mlátiček (Mean Machine) má stejný název jako film Mean Machine - česky Fotbal za mřížemi (2001) -, který má s tímto snímkem téměř totožný děj, jen je o kopané.

Finty Dicka a Jane

Finty Dicka a Jane (2005)

Když Dick Harper (Jim Carrey) otevírá červenou obálku s dokumentem o vyvlastnění, místo jeho jména je tam Richard Harper.

Jde si pro nás noc

Jde si pro nás noc (2018)

Když na začátku filmu v koupelně žena obváže Itovi (Joe Taslim) kolem těla obvaz, pak střídavě obvaz má a nemá.

Atomic Blonde: Bez lítosti

Atomic Blonde: Bez lítosti (2017)

Když se Lorraine (Charlize Theron) a Percival (James McAvoy) sejdou v kanceláři se SpyGlasem (Eddie Marsan), jeden muž na počítači „hraje“ hru Tetris. Nicméně, když mu Merkel (Bill Skarsgård)  poklepe na rameno a chce po něm pomoci, muž se zvedne a odejde. Na obrazovce je vidět, že hra se ovládá celou dobu sama a muž jí vůbec nehraje.

Chata na prodej

Chata na prodej (2018)

Děda (Jan Kačer) za celý film řekne pouze 8 slov a poprvé promluví až ve 29. minutě filmu.

Smrtonosná zbraň 3

Smrtonosná zbraň 3 (1992)

Poté, co Travis (Stuart Wilson) zastřelí ve výslechové místnosti zadrženého, za jeho hlavou je vidět spousta krve. Když však hned poté do místnosti dorazí Martin (Mel Gibson), na zdi už žádná krev není.

Gremlini

Gremlini (1984)

Ve scéně, kde přeměněný gremlin háže po Billyho mamince talíře, si je možné všimnout, že je gremlin ovládán pomocí drátů.

Blok 99

Blok 99 (2017)

Poté co Vince Vaughn dostane vyhazov a odjíždí z práce, střídavě na sobě má a nemá bezpečnostní pás v autě zapnutý.

Prokletí domu slunečnic

Prokletí domu slunečnic (2007)

Dveře do sklepa mají v různých scénách různé umístění. Jednou jsou na konci chodby, podruhé zase na levé straně chodby.

Reklama