Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor

Oblíbené seriály (10)

Spartakus

Spartakus (2010)

1. série - do první půlky koukáte jen na seriálovou odnož 300, z níž si vzal snad to nejhorší, až na výbornou stylizaci, hektolitry krve a tak brutálních scén, že by se za to nestyděli ani v Saw a nádherných věčně nahatých žen jež se stále a pořád oddávají nezřízeným sexuálním orgiím. Ale nic víc seriál nenabízí, dokud se nepřeklopí druhá půlka, stylizace 300 ustupuje a před Vámi se najednou rozehrává napínavý příběh plný nejenom zmiňovaného násilí a porna, ale hlavně nečekaných zvratů a spiknutí, které výborně podbarvují život starého Říma. Po prvních dílech nad seriálem mávnete rukou, nad těmi dalšími nebudete ani dýchat při netrpělivém očekávání konečného rozuzlení, které sice znáte ze školy a z televize, ale i tak si ho vychutnáte jako sladkou třešničku na dortu. Co se týká herectví, musím pochválit nádhernými ňadry obdařenou Lucy Lawless, která v mých myšlenkách navždy dává vale princezně bojovnici, sympatického pana testosteróna Manu Bennetta a hlavně správně zlého a prohnaného Johna Hannaha, jehož Batiatus se může hrdě zařadit do řady největších seriálových záporáků. SPARTACUS VICTOR!!!

Vikingové

Vikingové (2013)

Dnes dokoukána druhá série a s čistým svědomím mohu Vikings označit za jeden z nejlepších seriálů všech dob. Nejenom, že vás táhne svým dobovým uvěřitelným pojetím a skvělými hereckými výkony, kdy herci hrají i jen svými hravými pohledy, ale hlavní devízou seriálu je bezesporu geniální scénář a precizně vystavěný scénář co pokaždé překvapí. Jak v první, tak i druhé sérii nic není jak se zdá a diváka čeká jedno překvapení za druhým. Nevím, jestli Ragnar Lothbrok žil nebo ne, ale pokud ano, doufám, že jsem jeho potomkem :). 1.Série **** 2.série **** 3.série ***** 4.série ***

Rodina Sopránů

Rodina Sopránů (1999)

1.série 100%, 2. série 70%, 3.série 80%, 4.série 100%, 5.série 110%, 6. série 90%

Jmenuju se Earl

Jmenuju se Earl (2005)

Celý život přemýšlím, jestli všechno, co jsem kdy provedl, bylo správné a vše špatné bych rád napravil. Bohužel nedokážu vrátit jako v jiných seriálech čas a nemám takové štěstí na znamení, výhry a karmické myšlení jako Earl. Proto mám tento seriál, takový můj seznam, který vše odčiní za mě, i když to občas trošku zavrzá. I Love You Jaime Pressly.

Black Books

Black Books (2000)

po červeném trpaslíku mám nový oblíbený seriál

Fargo

Fargo (2014)

1. Série 100%. Nevím na co jsem tak dlouho čekal. Absolutní dokonalá pecka po všech stránkách, která apeluje na jeden z nejlepších seriálů vůbec a svého filmového předchůdce nechává daleko za sebou ve sněhové vánici. 2. Série 50%. První polovina se dost líně táhne a celkově tvůrci nedokázali udržet laťku nastavenou první sérií. Nevyužitý potenciál a takové množství postav, že není prostor pro hlubší propracování. S postavami první série a s jejich osudem jsem žil, tady jsem na ně jenom koukal.