Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Vykoupení z věznice Shawshank

Vykoupení z věznice Shawshank (1994)

K tomuto filmu mám velice silné citové pouto. Tleskám oboum hereckým výkonům Tim Robbins, Morgan Freeman. Poprvé když jsem ho viděl připadal mi úžasný, když jsem si ho přehrál nedávno po 6. cítil jsem se stejně jako, když to bylo poprvé, je to jediný film u kterého se mi to stalo. Ten příběh vás prostě vtáhne dovnitř i když to vidíte po Xté. Skvělé herecké výkony, skvělý režisér a scénář, k tomu brilantní hudební doprovod, troufám si říct: "Je to nejlepší film všech dob". Soundtrack byl stejně mocný jako film a skvěle ho doplnil. Opravdu je toto 1. místo v síni slávy zasloužené.

Zelená míle

Zelená míle (1999)

Nádherné vězeňské drama trvající 3 hodiny, které je doprovázeno úžasnou hudbou a skvělými herci s koncem plným emocí a pocitů, které se vám vryjí do paměti. Jediné co mě tu mrzí je fakt, že toto je neúspěšnější role Michael Clarke Duncana, který je již po smrti a nemá Oscara, kterého si za tak skvělý výkon bezesporu zasloužil.

Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů

Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů (2005)

Nevím co mám napsat, vše bylo řečeno, takže mohu jen s radostí povznést tohle úžasné zakončení Star Wars ságy, podle mě nejlepší díl a to nejen kvůli temné atmosféře, ale i kvůli skvělým hereckým výkonům.

Počátek

Počátek (2010)

Divák musí dávat stále pozor, aby se neztratil a pak bude na konci filmu opravdu hodně nešťastný, když se vlastně nedozví jak to dopadlo a nebo dozví?

Mary a Max

Mary a Max (2009)

Krásný příběh podle skutečné události, s plastelínovou animací, úžasně podbarvenou hudbou a smutným koncem, který je velice dojemný a připomíná nám skutečnou podstatu přátelství.

Interstellar

Interstellar (2014)

Nerozumím tomu jak může někdo tento film odsoudit, buď je jen tupý a nebo nedokáže absolutně ocenit kvalitní filmařinu. Interstellar je o 100 tříd výš než nějaká Vesmírná odysea a podobné hovadiny, které mají šokovat netradičním zpracováním, jak se říká, to čemu lidé nerozumí, tak pochvalují, jak je to geniální. Tento film popisuje všechno jasně a nehraje si s žádnými rádoby chytrými předpověďmi, jen uchopuje, to co se ví a dává tomu jiný rozměr, doslova. Ovládání gravitace v pátém rozměru je rovněž výborně zpracovaný nápad. Jedno z nejlepších sci-fi co jsem měl tu čest vidět.

Strážci - Watchmen

Strážci - Watchmen (2009)

Neskutečně silná pointa, příběh grandiózně rozvinut a postupně jsem se do toho vžil, ze začátku mě to moc nebavilo, ale pomalé tempo a délka je skvěle využita. Film je totiž precizní v každém detailu a pro lidi kterým nevadí pomalé tempo a mají hodně času, špičková záležitost.

Skrytá identita

Skrytá identita (2006)

Moc pěkná podívaná. Nestává se často, že všechny hlavní postavy ve filmu zemřou. Skvělý střih, herecké výkony a režije nám ukázaly jak má správně vypadat krimi drama. Závěr opravdu nečekaný a tak jsem za něj byl rád, i když Bill dostal kulku do hlavy.

Upgrade

Upgrade (2018)

Film zraje a s každým dalším zhlédnutí je lepší a lepší. Souboj lidské mysli s tou virtuální, je tady udělán snad nejlépe, co jsem ve filmu viděl.