Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (23)

plakát

Jak vycvičit draka (2010) 

Chtěl jsem dát pět, ale když mu ufikli nohu, tak to prostě nejde.

plakát

Iron Man 2 (2010) 

Film byl výbornej, ale projekce strašná. Byl jsem na tom s bratránkem v kině a uprostřed filmu se jim 10 minut prohodilo za předcházejících 10 minut, takže jsme viděli nejdřív, jak jí dává jahody, a až pak jak je kupuje. Downey tradičně nezklamal a předvedl svůj humor plný ironie a sarkasmu, který však s dabingem trochu strácel na věrohodnosti.

plakát

Smrtonosná past 4.0 (2007) 

Tohle je přesně typ filmu, který mi prostě neseděj. Neříkám, že je špatnej a nemá svoje kvality, ale mě prostě nebaví.

plakát

Forrest Gump (1994) 

Tento geniální film v sobě skrývá naprosto všechny emoce, jaké kdy člověk může mít. Tom Hanks zahrál roli nic netušícího Forresta Gumpa tak výborně a tak přesvědčivě, že sem si na chvíli myslel, že i on sám nic netuší. Navíc krásná hudba Alana Silvestriho + ten song, co hraje, když přijedou do Vietnamu, podrhly celou atmosféru filmu. Co víc na to říct? Snad jen nejlepší film mého života.

plakát

Wrestler (2008) 

Nesnáším filmy Darrena Aronoskyho, a proto sem si říkal, že tohle bude stejná sračka, ale překvapivě ne.

plakát

Percy Jackson: Zloděj blesku (2010) 

Nebylo to zas až tak špatný, kdyby věnovali větší pozornost mytologii, takhle to vypadá, jako parodie.

plakát

Prokletý ostrov (2010) 

Celý film jsem nevěděl na čem jsem, nebylo mi jasné, jestli Leonardo hraje skutečného magora a nebo je obětí velkého spiknutí. Nakonec však tohle moje dilema objasnila poslední věta ...."Je lepší žít jako zrůda nebo zemřít jako dobrý člověk?"... i přesto tento dostačující důkaz, jak to vlastně všechno bylo, vemě pořád něco co říká, že to bylo jinak, kdo ví... Jinak musím dodat, že tenhle film měl naprosto úchvatnou hudbu, spoustu skvělých napínavých, někdy až hororově-napínavých momentů. Leonardo Di Caprio jako Teddy Daniels byl naprosto bez chybky a celý film vlastně táhne sám, ale nedají se opomenout i další herecké výkony Marka Ruffalo a plešouna Bena Kingsleyho. Jeden z nejlepší Scorseseho filmů, možná že i ten nej. 100%

plakát

Avatar (2009) 

Avatar překonal moje očekávání, i když bylo nadmíru vysoké. Teď když jsem to viděl po druhé mohu s jistotou říct, že tenhle film je jeden z nejlepších sfci-fi filmů, co jsem kdy viděl. Ta atmosféra mimozemského světa je uchvatná s těmi všemy efekty, jako například ty svítící kytky, ty byly nejlepší. Často slýchávám "Avatar efekty dobrý, ale příběh ohranej". Já myslím, že tam ani nejde tak o ten příběh, ale spíš o myšlenku toho filmu o poučení z něj. Sam Worthington rozhodně životní role a James Cameron zase jednou dosvynikající film.