Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný

Recenze (5)

plakát

Smrt přichází v bílém (2003) 

Hloupé, hloupé, hloupé. Celý film jsem nevěděla, jestli se mám smát nebo bát. 2* za nápad (rodinka cestující na Štědrý den večer sama lesem vzbuzuje očekávání), ale jinak: scénář děs, kamera hrůza, opakující se záběry (snad aby se ušetřilo), dialogy děsivé a herecké výkony příšerné. A závěrečné pointa? Očekávatelná, protože jinak by celý děj ani vysvětlit nešel, i když celý film ve mně doutnal plamének naděje, že mě závěr a brilantní rozuzlení ohromí. Ale marně.

plakát

Grbavica (2006) 

Zajímavý film, jen ten moment překvpení ze závěrečné pointy na mě jaksi nefungoval. Jak to ve skutečnosti je se sářiným otcem, jsem tušila asi od půlky filmu. Přesto silný film se spoustou promyšlených detailů, např. jizvy na Esminých zádech, když se převléká.

plakát

Lilja (2002) 

Skvělý film, ale nic pro slabé žaludky. Podruhé už bych se na něj nedívala.

plakát

Harry Potter a Princ dvojí krve (2009) 

Kupodivu je tento díl oproti ostatním ve srovnání s knihou pěkná nuda. Předchozí podlě mě předlohu spíš předčily, ale u tohohle jsem se poslední hodinu dívala na hodinky snad každých 5 minut. Ono pořád stejné schéma už nevím pokolikáté opravdu nezabaví. Navíc jsme přišli o duchy prohánějící se Bradavicemi, Buclatou dámu, mluvící a cestující obrazy, mozkomory a ani Hagrida a ostatních veselých bytůstek z čarodějnické školy jsme si moc neužili. A poslední mínus - Danielu Radcliffovi uvěří panickou nesmělost asi málokdo. 3 * spíš za efekty a akční scény.

plakát

Želvy Ninja (1987) (seriál) 

Nevím, čím to je, ale když jsme si hrávali na želvy ninja, tak chtěl být každý Donatello... Dneska už bych se na to nedívala, ale tenkrát v dětství jsme na to hleděli celá rodina, já, máma, táta i o 7 let starší brácha... A bylo to super!