Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (75)

plakát

DOA: Na život a na smrt (2006) 

Naprosto nenáročný, odpočinkový film. Nic Vám sice nedá, ale celou dobu máte možnost sledovat čtyři krásky v akci. Pánové, vřele doporučuji. Dost nepovedený Mortal Kombat, ale mne docela pobavil.

plakát

Dokonalá rasa (2006) 

Upíři co chrání a zachraňují lidstvo. No to tu teda fakt ještě nebylo. Blbost je to náramná, ale řekněme, že nápad skutečně originální.

plakát

Saló aneb 120 dnů sodomy (1975) odpad!

Psát komentář k tomuto "dílu" je naprostá ztráta času. Nikdy jsem nic tak nechutného neviděla a doufám, že už ani neuvidím. Jestli je tam jediná myšlenka jiná než perverzní, tak jsem ji nenašla. Naprosto souhlasím s komentářem Faye. Jooo.... Joshi jsi čur....... *

plakát

Ring volný (2004) 

Od filmů ze sportovního prostředí většinou něco čekám. V tomto případě to byla chyba.......

plakát

Saw 3 (2006) 

Nejbrutálnější díl z celé trilogie. Hektolitry krve a pár opravdu brutálních záběrů však kvalitu snímku opravdu nezvedly.

plakát

Smrtící andílci (2002) 

Smrtící zbraně v rukou nádherných dívek. Příjemná podívaná především pro pány.

plakát

Matka (2003) 

Špičkové herecké výkony tenhle film sice zvedly z podprůměru na průměr, ale kde kulhá scénář......

plakát

Loving Annabelle (2006) 

Jen málokterý film z roku 2006 rozpoutal takovou vlnu diskusí jako právě Loving Annabelle. Takže jen pro doplnění: autor a režie - Katherine Brooks. Hlavní role: Erin Kelly (Annabelle) a Diane Gaidry(Simonne)- získala cenu Grand Jury za herečku v hlavní roli. Příběh učitelky angličtiny a její studentky se odehrává na střední soukromé katolické škole. Annabelle, rebelantská dcera senátorky, si hned po nástupu proti sobě postaví celé vedení. A je to právě Simonne, která má čas s ní mluvit a pomáhá jí najít cestu. Zpočátku se zdá, že obě postavy jsou natolik povahově rozdílné, že je téměř nemožné aby k sobě našly cestu. Dravá a přímočará Annabelle má jasno ve své orientaci, přesně ví co chce a také si za tím jde. A citlivá a přemýšlivá Simonne, která si až příliš jasně a zodpovědně uvědomuje případné důsledky, včetně všech nepřijatelných okolností (pomineme-li stejnost pohlaví a naprosté tabu vztahu učitel-student, pak je tu ještě nezletilost Annabelle). A tak dělá vše proto, aby tento vztah udržela ve společensky přijatelné rovině. Musím říct, že jestli mě něco na tomhle filmu dostalo, byl to úžasný herecký koncert, pro mne dosud neznámé Diane Gaidry. Smekám klobouk a doufám, že se s touto herečkou ještě v nějakém filmu potkám.

plakát

Dům u jezera (2006) 

Autoři tohoto snímku měli šťasnou ruku při výběru hlavních protagonistů. Nebýt Keanu Reevese a Sandry Bullock, nijak by na mě tenhle fim nezapůsobil a děj by se mi vykouřil z hlavy v podstatě okamžitě.