Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (39)

plakát

Nikdo (2021) 

Tenhle film by bylo možné lehce zaškatulkovat, KDYBY ALE nešlo o neskutečnou jízdu ala Tarantino! Nechci srovnávat, ale geniální soundtrack, který už první peckou odkazuje na Tarantinova KillBilla a ta neskutečná lehkost snoubící se s brutálním, ale ladným masakrem. Nemůžu si pomoci, tohle je něco víc!!! Iljo, díky, pro mě neuvěřitelně příjemné překvapení!

plakát

Takoví normální vozíčkáři (2016) 

Geniální po všech stránkách, grafika, nápad, akce, herci i neherci, hudba, tohle je opravdu třeba vidět! Smekám!

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

Ve stručnosti, za shlédnutí v Imaxu film stojí, jinam bych na něj nešla. Jistou míru originality nemůžu upřít. Přesto těžce převažuje akční stránka filmu nad jakýmkoliv sci-fi, rozhodně se dalo z filmu vytěžit mnohem víc, začátek mě plně pohltil, ale ke konci jsem vychladávala (obzvlášť na konci)... Občas jsem se nemohla ubránit dojmu, že nemá daleko k Pacific Rim, takže za mě jen 3 hvězdy... 4tá by byla za 3D v Imaxu, ale to je bod pro kino a ne pro film :-)

plakát

Stážisti (2013) odpad!

Je mi líto, ale tohle nebylo ani vtipné, ani možné shlédnout do konce. To se mi snad ještě nestalo. Neměla jsem žádná očekávání a přesto mě to zklamalo na celé čáře. Ztráta času!

plakát

Star Trek: Do temnoty (2013) 

Tak tomu rikam Amerika. Proste fraze, "velke" ciny, rozkopane vychylene jadro reaktoru, nic vas neprekvapi, vse je predvidatelne predem, sama akce bez akce, doted jsem se nevzpamatovala z toho, co jsem videla. V podstate jsem nastvana, klasicka franchisa, vzdyt je to prece Star Trek. NENI TO STAR TREK. Dekuji, nikdy vice. 2* ani nevim za co.

plakát

Čtyřlístek ve službách krále (2013) 

Pro mne osobne velike zklamani. Jako fanousci Ctyrlistku, za me 2 hvezdy, ale muj 3lety syn se bavil o neco vice, prestoze v 2.polovine filmu jsem ho musela vzit k sobe na klin, aby vydrzel do konce (coz se mu nestalo ani u Koziho pribehu se syrem), z detskeho pohledu za 3.

plakát

Prometheus (2012) 

Naprosto se ztotožňuju s komentářem POMO. Jen nedávám 3*, ale jen 2* právě za to zklamání. Kdyby to nebyl R.Scott, přimhouřila bych oči a 4ekla, ale co, první třetina byla vážně boží! Ale Ridley, za 3.třetinu a závěr jen 2* :-(

plakát

Cesta do lesa (2012) 

Pro mě osobně zatím nejlepší český film roku 2012. Vorel nezklamal! Tenhle druh filmu nemůže u diváků bodovat masově, nicméně kdo je podobně naladěn, projekci si užije!

plakát

Avatar (2009) 

A je to tady, Cameron to dokazal!!!! Nejen za pomoci noveho pristupu a technologie, ktera dodava filmu potrebnou silu realneho prozitku, ale sam pribeh predava uzasne poselstvi! Poprve odchazim z kina (konkretne IMAX) naplnena a muj pocit se da prirovnat k psychedelickemu prozitku. ZNOVU JSEM SE NARODILA! V Avatarovi je vsechno, vsechno, co se tyka samotneho zivota. Myslim, ze si malokdo z nas uvedomi, v jake symbioze se vsim zivym my lide existujeme. Cameron nastavuje nenasilnou formou zrcadlo lidske civilizaci a ja jen doufam, ze si kazdy, kdo film videl, odnese alespon na kratko pocit, ze i v dnesni rychle informacni dobe je kazdy z nas soucasti prirody a svym pristupem k zivotu ovlivnuje vsechny zive tvory na tehle planete. Jdete na film a odhodte cast bahna, ktere se na vas ve vasem stereotypnim hektickem zivote nalepilo! Uzijte si to!