Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (345)

plakát

Atomic Blonde: Bez lítosti (2017) 

Atomic Blonde: to je perfektní soundtrack v čele s peckami 80. let a naprosto výbornými kulisami NDR a Berlína v době pádu berlínské zdi. Rozhodně výborné jsou i přestřelky a akce, ale tam kde Kingsman rozjede akci, se pustí parádní muzika a přídá tomu fajn nádech. Zde pouze slyšíme svištět kulky a skřeky Lorraine. Dalším plusem jsou Charlize a děsně odporný James, ale jinak je příběh taková zhovadilost. Postrádalo to jakékoliv napětí a ve výsledku je vám jedno jak to vlastně dopadne. Prostě to nebylo jak se říká "cool akce".Trailer mě nadchnul a nakonec to bylo i to nejlepší z celého filmu. Pro mě osobně zklamání roku.

plakát

Pot a krev (2013) 

Je tedy až neuvěřitelné, že je to podle skutečné události. Některé momenty se fakt snad ani nedají vymyslet, ale jediné co mi hodně vadilo je ta Bayova režie. To je prostě něco co nepřekousnu, jeho styl mi prostě nesedne. Je to ukecané, dlouhé, hodně nesourodé, prkený Wahlberg a spousta trapných vtipů. Slabý.

plakát

Rychle a zběsile 8 (2017) 

Nejvíce se mi líbila scéna, kde to Dom zvedne na zadní - na ledu.

plakát

Lijavec (1997) (divadelní záznam) 

"Milostpane, když se na mě dnes díváte, jistě byste neřekl, že jsem býval umělkyně. Jmenuji se Hermína Froditová a vystupoval jsem pod uměleckým jménem Herma Frodit. Celý život jsem se nemohl rozhodnout, mám-li se oženit či vdát. S léty ubývalo nápadníků i nápadnic, umělecky se mi také přestalo dařit, až jsem skončil v panoptiku jako stará vodní panna." Seminář je geniální.

plakát

Dunkerk (2017) 

Jde to i bez 3D! Audio stránka filmu na neskutečné úrovni, vizuální stránka by mohla být ochuzena sem tam o hodně rozklepanou kameru, ale jinak dokonalé dílo. Byl jsem naprosto spokojený i co se týče obsahu a zvoleného stylu vyprávění tří dějových liníí, které se ve výsledku prolínají celý film. Dlouho jsem nebyl tak nadšený při odcházení z kina. 24.7.2017 Cinema city Liberec.

plakát

Příchozí (2016) 

Atmosféra filmu je vynikající, napětí po celou dobu a navíc skvělý výkon Amy Adams. Bohužel na plných 5 hvězd mi tu chybí akčnější konec.

plakát

Tenkrát na Západě (1968) 

Vynikající Morricone a dnes již velmi známé melodie, aniž bychom věděli, že jsou z tohoto filmu.

plakát

Assassin’s Creed (2016) 

Většinou moc komentářů nepíšu, ale zde se musím podělit o svůj názor. Jelikož jsem fanoušek téhle série a díly AC a AC 2 považuji za majstrštyk ve světě her, tak tento film, ačkoliv jsem pevně věřil v pravý opak, mě zklamal. Šlo hlavně o to jak to celé začalo. Špatný začátek filmu je podle mě to hlavní, nestihl jsem si vytvořit žádné sympatie k hlavnímu hrdinovi. Tady bylo jen několik střihů a šup rovnou do toho paskvilu. Já kdybych neznal hru, tak se v tom ani trošku nevyznám, ale budiž. Další věc je, že je to celé uspěchané, střídání minulosti/přítomnosti je zmatené. Abych byl upřímný i ve hře je důležitější ta minulost a hlavně zajímavější. Zde je to přesně naopak, je kladen velký důraz na přítomnost, která je...no nuda. Nějak mi nejde na rozum proč je to z 90% dělané na počítači a celý děj je pak natočen v jednom studiu, tipoval bych za 14 dní. Skvělý herci. Tomu (výběru) se asi nedá co vytýkat, ale koukat pořád na polonahého Fassbendra mě taky nebavilo. Vrchol všeho je ten idiotský "animus" tak tohle si mohli autoři odpustit. Koukat se jak je Michal na klacku je fakt zbytečný. Suma sumárum opravdu promrhaný čas a materiál na výbornou filmovou sérii. Hry byly mnohem lepší. Navíc dost napínavější, lépe kontinuální a hlavně i více mysteriózní. Zkrátka je to pro mě zklamání, protože jsem se na tom moc těšil.