Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Drama
  • Animovaný

Poslední recenze (13)

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) odpad!

Bez debat nejhorší Star Wars film. Zápletka je naprosto nudná a ke všemu se vše děje jen proto, že režisér a scénáristé to tak chtějí. Vůbec nic nedává smysl. The Force Awakens zničila postavu Hana, tento film zničil Luka. Jedinou dobrou postavou série zůstává Poe, který je v tomto filmu brán jako neřízená střela, která se mýlí a musí se ''napravit''. A to vše přes to, že je jedinou rozumně uvažující postavou filmu, která něco dokázala, nebýt jeho, tak jsou všichni už dávno po smrti. Přesto je nám tlačena postava admirálky Holdo, které vypadá, že by měla být spíše na setkání PETA, než vést vojáky do bitvy (zabilo by jí obléct si uniformu?). Nejhorší postava v celém vesmíru Star Wars (ano, ještě horší než Jar Jar). Neplýtvejte čas ani peníze za tuto urážku všech fanoušků.

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

7/10: Jde o poměrně dobré pokračování původní trilogie, to rozhodně. Kdyby tento skončil po cca hodině svého běhu, tak bych jej dokonce považoval za nejlepší Star Wars film. Bohužel, film pokračuje a stává se méně zajímavým a utahanějším. To neznamená, že by druhá polovina byla nudná, ale příliš se zdála jako remake Nové Naděje, což opět není rozsudek smrti, ale prostě mi to nesedlo. Chyb by se dalo nalézt poměrně dost, ale také spousta dobrého. Velkým plusem jsou pro mě nové postavy. Abrams zvolil skvělé nové herce a jejich postavy snadno zapadají do tohoto vesmíru. Co víc, rychle si je oblíbíte. Přidejte zajímavého záporáka ala Darth Vader (ale není jeho kopie). Film jsem si velice užil a rozhodně se na něj podívám do kina znovu, ale rozhodně jej nepovažuju za úžasný film, pouze za docela dobrý.

plakát

Poslední vládce větru (2010) odpad!

M. Night Shyamalan dle mého názoru nikdy nebyl opravdu skvělým režisérem, přestože se opravdu snaží. Většina jeho nedostatků a problémů je právě vidět na tomto naprosto nepovedeném pokusu adaptovat můj nejoblíbenější seriál. Jsem samozřejmě ochoten kompletně pominout jeho naprosto nepochopitelné rozhodnutí udělat ze všech záporáků cizince a z protagonistů naprosto generické bělochy, co mu nejsem ochoten odpustit je jeho naprosté nepochopení samotných postav, které jsou všechny naprosto nudné a s výjimkou záporáků naprosto ohavně zahrané, zvlášť Sokka, který je v seriálu vysoce zábavný a velice zajímavou postavou, se ve filmu proměnil v poleno dřeva bez jakékoli osobnosti. Samotné ovládání elementů je oproti předloze pomalé, nudné a upřímně směšné, mnohokrát vidíme protivníky, kteří čekají až pět sekund na to, než na ně někdo zaútočí elementem, přestože za tu dobu by Aanga nebo Kataru klidně rozsekali na tisíc kousků. Samotný film byl neuvěřitelně špatně sestříhán, nasvícen a na to, že měl tak velký rozpočet, jsou jeho efekty doslova k smíchu. To, že byl udělán v 3D je jen posledním hřebíkem do rakve této monstróznosti. Pokud chcete vidět tento svět udělaný správně, tak se raději podívejte na původní seriál. BTW, ti kteří tvrdí, že toto (a seriál také) není západní hollywoodská produkce, by si měli první udělat menší výzkum, než začnou psát hovadiny.

Poslední hodnocení (250)

Star Wars: Poslední z Jediů (2017)

odpad! 17.01.2018

Osm hrozných (2015)

10.01.2016

Star Wars: Síla se probouzí (2015)

18.12.2015

Kovboj Bebop: Lovec odměn (1998) (seriál)

11.09.2015

Gran Torino (2008)

10.09.2015

Padesát odstínů šedi (2015)

10.09.2015

Americký sniper (2014)

10.09.2015

Železná srdce (2014)

10.09.2015

Americké psycho (2000)

10.09.2015

Reklama