Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (383)

plakát

Hrdinové ohně (2017) 

Filmy o hasičích se mi budou vždycky líbit.

plakát

Jelgava 94 (2019) 

Překvapivě dobrej film ze života lotyšského teenagera, kterej jsem náhodou našel na netflixu. V Jelgavě jsem navíc několikrát byl. Stay brutal.

plakát

Tělo nezná hranic s Chrisem Hemsworthem (2022) (seriál) 

Pustil jsem si to, abych se podíval, jak se Hemsworth fyzicky a mentálně připravuje na výzvy. Nakonec to bylo o tom, jak žít život. Super.

plakát

Predátor: Kořist (2022) 

Líbilo se mi to. Třetí nejlepší Predátor po jedničce a dvojce. Hudba od, pro mě neznámé, skladatelky Sarah Schachner byla také perfektní. Snad to není poslední díl od tohohle tvůrčího týmu.

plakát

Obi-Wan Kenobi (2022) (seriál) 

Poslední díl dobře ukázal, jak skvělej tenhle seriál mohl být. A zároveň, jak strašně špatnej seriál to je. Každej díl má minimálně 5 WTF momentů, kde nechápu, že to vůbec někdo mohl takhle napsat/natočit a doufat, že to u diváka projde. Ten nejlepší je v závěru seriálu; postava napíchnutá na světelnej meč pokračuje bez ošetření v příběhu a dostane se i do souboje. Jako fanoušek SW beru, že logika zde fungovala vždycky trochu volněji, ale to, co se děje tady, už nejde nijak okecat. Je zde pár opravdu skvělejch scén, ze kterejch jsem byl fakt nadšenej a moc mě mrzí, že tenhle seriál dopadl tak špatně, mrzí mě to i kvůli Ewanovi a Haydenovi, kteří jsou super, jsem rád, že jsem je zase mohl vidět, ale zasloužili si lepší materiál.

plakát

Na divoké vlně (2012) 

Feel good film s Butlerem a skvělou kamerou. Surfování vůbec nerozumím, ale nevadilo to.

plakát

Obi-Wan Kenobi - Část V (2022) (epizoda) 

Tenhle díl měl potenciál být skvělý, ale tvůrci opět našli způsoby, jak dobré nápady zastínit nelogičnostmi a WTF momenty (otevření brány mečem za pár sekund po tom, co do ní půl epizody střílí; přestřelka na pár metrů, kde troopeři vůbec nic netrefí; dítě opraví hardware přístavu; Impérium nezná air support!? znovu!?; v tomhle díle se ukázalo, že 2 postavy přežily propíchnutí mečem (Qui-Gone, seš amatér) ; proč Bail Organa vyzrazuje největší tajemství galaxie Obi-Wanovi na záznamník!?; ten záznamník dostane Ind, kterej ho hned ztratí, WTF). Vader je v tomhle díle konečně badass, flashbacky jsou super, souboj na konci paráda, kdyby Disney nepovažoval diváka za úplnýho idiota (podle pozitivních hodnocení jich je ale dost), šlo by to za 5*.

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

Takhle nějak si představuju skvělej letní blockbuster.