Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přísně utajovaný projekt, na kterém Kazma a jeho tým pracovali přes 4 roky, vstupuje historicky poprvé jako ONEMANSHOW v celovečerním formátu do kin. Unikátní film mění dosud zaběhnutá pravidla kinematografie a jako jediný na světě bere diváky za hranice filmového plátna do opravdové reality. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (387)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Do kina chodím výjimečně, ale tenhle film jsem se rozhodl vidět v jeho premiéře. Kazmu a jeho One Man Show sleduji od samého počátku a velice ho cením za to vše, co se svojí show dokázal. Teď se rozhodl natočit film a já šel do kina s obavami. Avšak mé obavy se po chvilce rozplynuly, Kazma to znovu dokázal a i ve filmu nám předvedl další velkou show! Tentokrát však i s hranými pasážemi, aby divák příběh lépe pochopil. Jestli vše, co ve filmu zaznělo, je pravda, tak je Kazma opravdu machr! A celý film věnoval své ex Andree Kalousové, kterou evidentně pořád miluje, to je od něj hezké. A samozřejmě jak je u Kazmy v poslední době zvykem, i zde čeká na diváky soutěž, a to o rovný 1 milion amerických dolarů! Celkově mě film opravdu bavil a těch 100 minut v kině mi uteklo jako voda. ()

Vidly10 

všechny recenze uživatele

Není to totální sračka. Spousta lidí to tak nazývala. Mě OMS nikdy nešlo po chuti, jelikož podvodníci, kteří vydělávají na lidské hlouposti pomocí YouTube a jiných platforem, jsou pro mě stejní, jako podomní prodejci snažící se napálit pár důchodců. Jenomže Kazma si na tom postavil jméno, a to ho dovedlo sem. Kam? No udělal si další OMS, akorát má hodinu a půl a v kině vydělala 4,5 milionu dolarů. Je to technicky pěkný, textové efekty jsou fajn a ten nápad je tak krásně šíleně absurdní. Bohužel je to pouhý (nevěřím, že alespoň z 50 % pravdivý) dokument, který si hraje na film. Přitom vám tady Kazma jen říká, jak opět někoho ojebal a chce za to… obdiv? Fakt, že si to na film pouze hraje, je kamenem úrazu, protože absolutní neherectví a snaha o neskutečný meta prvek tomu tak moc podráží nohy, že to až bolí. Přitom to mohl být fajn heist film, kde se inspirovali skutečnými událostmi… ale ne radši postavme kampaň, že tohle jste ještě nezažili, můžete vyhrát milion dolarů, je to jedinečná produkce… sorry, ale pokud neuvidím reálně potvrzené vše, co mi tady Kazma ukázal, jako pravdivé, tak tomu nebudu věřit. Máte mi to za zlé? Tak se zamyslete, kdo tady věří člověku, který si postavil život na ojebávání veřejnosti. Je to chytrý kluk… to ale neznamená, že umí všechno. Filmovou kampaň? Stoprocentně. Hodnotný film? Ani náhodou. ()

Reklama

FrankSusta 

všechny recenze uživatele

Kazmu jsem nidy nijak nesledoval. --- Tímhle chci jenom říct, že jestli mě někdo obviní, že jsem jenom cápek, co když uvidí na ulici drahý auto, vyfotí se s ním a postne fotku na sociální sítě, tak budu fakt nasr*nej. A navíc, co to je za blbost, fakt někdo myslí, že by mě, patnáctiletýmu cápkovi, co se dokáže vybourat i na sedmi metrech s motorkou jedoucí na jedničku tak, že pak čtyři dny nemůže chodit, někdo uvěřil, že vlastním drahý auto? každopádně te´d k filmu. Který jo, existuje. A já mu uděluji čtyři hvězdy. Proč? se nyní doazjista někteří ptáte. Inu, to je prosté. Já si ten film užil a navíc jsem dostal epesní kartčiku navrh. A co je zadarmo, se má brát, teprve pak přemýšlet, jak využít (jak jsem byl mnohokrát poučen (a je to dobrá rada)). Každopádně, na tenhle film lze koukat dvěma úhly pohledu. Buďto, jako na dokument, nebo jako na film podle nějakého asi tak nějak skutečného příběhu s pár fikčními scénami. I když, je otázkou, co vše je realita a co ne. Takové docela tajemství, což? Ne, každopádně, já si myslím, že ať už na to koukáte jakkoliv, tak to je vlastně docela povedené. Jako dokumento-skrytá kamera to vlastně i pobaví všemi detaily a tak, co vše (to hovado) udělalo pro realizaci a jako film to pobaví, protože tam jsou prostě vtipné věci a vlastně to je občas i docela dobře natočené. A já si to užil. Co víc říct? Moc asi ne, protože prostě nebudu spoilerovat (jen to, že na to jděte co nejdřív a nejlépe dvakrát), jako někteří profesionální recenzenti, a udělím známku - která je ale trochu ovlivněná zdejším hodnocením (jakože je vysoká). Čtyři hvězdy! Ale na druhou stranu dokážu zcela chápat i ty, co film nenávidí a co udělují odpad!, ale na druhou stranu, tohle je fakt fan-servis movie... co jste jiného čekali? P.S. nedoporučuji kvůli velkému počtu sprostých slov a úvodu s trochou krve mladším divákům. Více ZDE: P.P.S. snad první film, který když někomu vyspoileruješ, tak tím uškodíš spíše sobě než-li jemu - a to oceňuji ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Po tak obrovské mediální masáži jsem se na to musel podívat, když už to dorazilo na Netflix. Nakonec to možná bylo trochu lepší, než jsem čekal. Jak už mnoho lidí zmiňovalo, když si člověk odmyslí Kazmovy "herecké" schopnosti, zbyde tam krom toho heistu jen omluvný dopis jeho bývalé přítelkyni. Nápad je to určitě originální, ale stačí to? Potřebujeme tohle vidět? (někteří blázni i v kině) Zaslouží si tak obrovský mediální prostor pro svou "hru"? Když pak peníze stejně vyhází z vrtulníku. Nevím no... Každopádně oceňuju pokus o české Dannyho parťáky, případně pár vtipných momentů. Určitě to stojí za diskuzi. Celkem čumím, kolik času mu to zabralo a že se mu do toho vloudilo hned několik překážek. Jen mi vadí ta jeho nekonečná snaha o "charitu." Ale to už k té show prostě patří. Na české poměry je to pořád originální počin. "Budu tě vláčet za dodávkou!" ()

LasT_Olt

všechny recenze uživatele

Kazma je fenomén, který mě z vědeckého hlediska velmi zaujal. Za první týden do kina na tento film přišlo pomalu 300 tisíc lidí, to je něco pod tři procenta populace ČR. Tyto lidi můžeme myslím zcela vážně označit za skalní fanoušky onemanshow. Tito jedinci, kteří si zaplatí za vstupenku, se dělí na dvě skupiny. Jedni do kina jdou protože očekávají super film a zážitek. Okey, prostě nemají vkus, nechme je být. Druhá skupina do kina jde, jelikož je táhne vidina možnosti výhry nějakých money, nebo třeba šance na výhru zakopaného auta. Tyhle individua bych přirovnal k fundamentálním křesťanům, jedná se totiž o lidi, kteří jsou v životě tak v prdeli, že se obrací k nějakému symbolu v domnění, že se jim dostane "divine rewardu". Jejich reakce, když potom odchází z kina jen z nějakou nevkusnou vizitkou je jasná. Nebo se třeba jenom pletu a jde jen o tak obyčejnou věc jako je hazard. Furt bych ale těch 250 kč radši naházel do matu. Předpověď budoucnosti: Za tři roky Kazma oznámí, že se v noci v posteli pomočil, jelikož se mu ve snu zjevil Kristus a pověděl mu, že je proroctví pravdivé. Oznámí, že natáčí film s názvem BlessedManShow a že pokud si koupíš lístek, dostane se ti zážitku, který v kině nekončí. Naše tři procenta poté dostanou vizitku na tajný meeting. Dojdou tam a objeví se Kazma, který řekne, že pokud mu políbí nohy a prdel, dostanou šanci vyhrát hodně peněz. Poté co rituál podstoupí, předá jim další vizitku, dá jim blessing a řekne, že prošli iniciačním obřadem a že nyní mají šanci 0,001 na výhru deseti milionu korun. Poté naplnění štěstím odejdou. A pokud se to nestane, tak to ber jako alternativní realitu! (btw. ke Kazmovi necítím žádnou zášť nebo nenávist, ba naopak, dle mého názoru je jeho schopnost totálně oblbnout lidi, prázdnými kecy o "přesahu filmu" super a malá, nějaká hodně zvrhlá verze mě ho za tohle umění i trochu uznává). ()

Galerie (10)

Zajímavosti (27)

  • Náklady na film se podle producentů vyšplhaly na astronomických 72 milionů korun. (Gamar)
  • V 6. minutě filmu je rozseknut mačetou meloun. Menší část z melounu je předána Kazmovi a větší zůstane ležet na stole. Větší část však o 6 vteřin později záhadně zmizí, aby se v čase 00:06:15 objevila v Kazmově ruce. (ultron01)

Související novinky

Kazmovi v kinech dochází šťáva

Kazmovi v kinech dochází šťáva

29.08.2023

Stejně, jako měl snímek ONEMANSHOW: The Movie bezprecedentní první víkend, má nyní i bezprecedentní propad. Ačkoliv tak novému snímku Kamila Bartošky aka Kazmy už nikdo nevezme rekordní český otvírák… (více)

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

21.08.2023

Snímek českého moderátora, baviče a influencera Kamila Bartošky alias Kazmy ONEMANSHOW: The Movie se stal nejúspěšnějším českým filmem v divácké návštěvnosti během premiérového víkendu při uvedení do… (více)

Reklama

Reklama