Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (57)

plakát

Daria (1997) (seriál) 

Oblíbená epizoda: S02E01

plakát

Mé soukromé Idaho (1991) 

Neuvěřitelně divný film, nedovedu ani říct proč ho hodnotím positivně, ale nějak se mu ve mě povedlo rozdmýchat emoce.

plakát

Gilmorova děvčata (2000) (seriál) 

Při posledním zkouškovém mého žovota jsem jej viděl na 140% rychlosti, protože 40 minutové díly jsou pekelně dlouhé (Z 300 slov za minutu jsem měl 420). Sentiment a nenásilný půvab seriálu mu drží mé plné hodnocení.

plakát

Interstellar (2014) 

Přiběh o destrukci planety země člověka silně přibije k sedačce, ani mu nepříjde, že má film skoro tři hodiny, ale jako ve všech nových Nolanových filmech, má to své boty... (i když ve srovnání s Inception to je vlemi výrazný posun ku předu).

plakát

LEGO® příběh (2014) 

Od lego filmu bych očekával, že alespoň trochu využijou toho, že je to svět lega, který má jisté zásady. Takhle to byla jen obyčejná parodie na všechno v kostkách. Mnohem zajímavěší zpracování legosvěta bylo v 550. epizodě Simpsnů.

plakát

Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil (2014) 

Dwight a Eva Green - zelené oči na mě působili mrazivě ***** Fešák se zlomenými prsty porazil Roarka způsobem, který bych ve filmu SinCity nikdy nečekal a strašně příjemně mě překvapil ***** Další pomsta klubu kolem Nancy na nejmocnější rodině ve městě - Roark, který byl už poražen v kartách má nyní dostat na budku od striptérky, jak to udělá?? Až nápadně podobně jako Dwight v prvním příběhu. Vzhledem k tomu,že Marv není mrtvý, tak se tento příběh musel stát před zabitím Roarkova bratra. Pokud si dobře vzpomínám, tak Eliah mu při jenom pokusu dal pěkně na budku, v tedy by nemusel neukončovat jeho trápení, kdyby veděl, že se jedná o vraha bratra jeho nejvyžšího kněze a ano i komiksy mohou dávat smysl (namátkově - Watchman, SinCity, Scott Pilgrim, Sparks smysl dávají). odpad!

plakát

Jay a mlčenlivý Bob vrací úder (2001) 

Film má spoustu silných momentů, ale hravní protagonista byl prostě na facku... Zhulené trosky se dají dělat i sympatické (třeba Ali G).

plakát

Robocop (2014) 

Klasická zápletka nekorumpovaného poldy proti celému zbytku zkorumpované moci výkonné začíná vyobrazením nějakého na první pohled velmi dobře pracujícího světa, kde se jen něco zdá být trošku podivné. V čem Robocop přikořenil tuto paternu?? Už první vize Ameriky roboticky terorizující zbytek planety je docela děsivá a ne až tak zcestná.

plakát

Byl jednou jeden... život (1987) (seriál) 

Chtělo by to natočit remake. Tedy, nemyslím kvůli animaci, ale chtělo by to zaktualizovat vzhledem k současnému biologickému poznání.

plakát

Sparks (2013) 

Film s tak temnou atmoférou, že pehlušila drobné scénáristické nedostatky filmu. Nemůžu si odpustit po tak velké sérii ne příliš dobrých komiksů - No konečně. P.S. Doporučuju se nedívat na trailer, prozradí více než by měl.