Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (77)

plakát

The Victim (1980) 

Výborný kung-fu film , bohužel České distribuci se stále vyhýbá . Bojová scéna na konci filnu mezi  Kar Yan Leungem a Wilsonem Tongem je téměř ve všech scénách dublovana Biao Yuenem pád přes stolek kde si záměrně kryje tvář rukou , pohyby nohou , kamera shora při souboji . Pro fanoušky kung-fu filmů povinnost .

plakát

Zkurvenej pátek (2000) 

Tak tato serie hlavne 2 a 3 dil musim dat 5 hvezdicek a filmy jsou v me top 10 filmu . Film si poustim 2 do roku.

plakát

Black Widow (2021) 

Bože kdy skončí ta Marvel mánie ? Film jsem samozřejmě neviděl dávám Marvelu odpad automaticky . Nechápu jak za tyhle sračky ještě platit v kině?

plakát

Duna (2021) 

Film jsem zatím neviděl bojím se stopáže a rovněž se bojím že to bude stejný jako Marvel filmy kterým se absolutně vyhýbám . Poradí mi zde někdo ? samozřejmě nechci rady od 15 letých který chodí na Marvel a hodnotí zde všechny filmy 5 hvězdami .

plakát

Přebíhání (2021) 

Na ČSFD jde krásně vidět jak jsou Češi rasisté. Filmy kde hrají černoši mají velmi nízké hodnocení . Češi národ rasistů a klaunů. Super film BLM.

plakát

Vražda dvou milenců (2020) odpad!

Tvl absolutně ztráta času čumím na to jak puk a nic se tam nedělo ,zlatá Československá tv inscenace .

plakát

Yaro, kde jsi? (2021) 

58% hodnocení na ČSFD ? ČSFD zde snad hodnotí filmy jen mládež a fanoušci Marvel studia. Za mně film 90% dojemný film podle skutečně události .

plakát

Eternals (2021) 

Zde na ČSFD je krásně vidět kdo píše recenze a dává hodnocení Marvel filmů . Všichni máte 15 let? copak se nenatáčí firmy pro starší ? ODPAD samozřejmě . Neviděl jsem jediný film od Marvelua jsem na to hrdý .

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Honiči v téměř každém komentáři zmíní režiséra Quentina Tarantina , chceš se podívat na recenzi filmu ale je zde oslavován režisér . Filmy od tohohle režiséra přímo nesnáším a nerozumím jim , zlatá Československá tv inscenace .