Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor
  • Akční

Recenze (34)

plakát

Love (2015) 

sedíte ve sprše a všechno je pryč. prožít už to nechci, ale film asi ještě několikrát uvidím.

plakát

Kouzlo měsíčního svitu (2014) 

Díváte se na film, který nedává vůbec žádný smysl, obsahuje dialogy k smíchu a celou dobu se modlíte, aby to nebylo ještě horší... třeba že se na konci ta protivná holčička s tím starým chlápkem budou líbat.

plakát

Sama nocí tmou (2014) 

Díky povedenému traileru a PR celkově se z filmu stal poměrně očekávaný kousek v našich kinech. Přilákal tak spoustu lidí, pro které takový film ale vlastně není. Lidí, kterým připadali (nebo budou připadat) lepší Jarmuschovi prázdní, i když vizuálně krásní milenci. Komentáře, které mluví o tom, jak je film moc pomalý, moc artový, moc klubový, moc divný, atd wtf, mě tak vlastně vůbec nepřekvapují. Já si kvůli tomu filmu možná koupím velký zuby a skejt.

plakát

Temné stíny (2012) 

Tímto jsem skončila s Timem Burtonem. Ale zase mě může už jen mile překvapit.

plakát

Nejvyšší nabídka (2013) 

Krásné obrazy. A to by mi stačilo. Kdybychom v Oku všichni koukali tři hodiny jen na portréty, krásnou starou vilu a svěží exteriéry, byla bych nadšená. K tomu Rush a Sturgess... skvělé. Bohužel namísto lyrické ódy na výtvarné umění přišla zbytečná zápletka, podpořená nedůvěryhodnou postavou holky za zdí a nedůvěryhodným "vztahem", který z toho vzniknul. Po pár hysterických telefonátech a rozhovorech s nejlepším přítelem bylo jasné, jak to celé dopadne. Doufala jsem, že se mýlím, protože mi to přišlo jako velká škoda a hloupost, ale nemýlila jsem se. No, aspoň ta Praha se pak objevila.

plakát

Blue Valentine: Milostný příběh (2010) 

Dobrý herci, kteří dali dohromady okouzlující indie pár i tandem dvou zoufalých a trapných manželů, kteří jsou odporní sami sobě. Touha vyvlíknout se, lenost něco s tou touhou dělat, sex jako ztělesnění všeho, co je špatně. A je to čím dál horší. A pak katarze. Upřímnost. A za třicet let snad odpuštění. To už bude ale jiný film.

plakát

Let (2012) 

Nepřišlo mi to zdlouhavý, nudný ani nic podobnýho, jak píše mnoho lidí. Kdyby nebylo amerického nesmyslného konce, byl by to pro mne veliký film. A v určitých chvílích (kratičkých záblescích) mi skvělý Denzel dokonce připomínal Vladimíra Menšíka v Ikarově pádu.

plakát

Až vyjde měsíc (2012) 

Tenenbaumovi jsou mí velcí oblíbenci - ale tohle nesmyslné pobíhání malých skautských uniforem jsem opravdu nepochopila.

plakát

Scott Pilgrim proti zbytku světa (2010) 

Dala bych jednu hvězdičku, ale je mi blbý hodnotit film, když jsem na něj vydržela koukat jen necelých dvacet minut.