Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (15)

plakát

Od nuly (2022) (seriál) 

Nevěděla jsem co od toho očekávat, v dnešní době až moc idylické? Přimělo mě to přemýšlet o sobě a životě, jak křehké oboje je. Celkově hodnotím 4* za herce, příběh a emoce co to předalo.

plakát

Klaus (2019) 

Na první pohled jednoduchá grafická práce, skrývá krásný, dokonalý, originální Vánoční příběh. Těším se až si ji o Vánocích znovu pustím.

plakát

Senna (2010) 

Čekala jsem prostý dokument a dostala emocionální sprchu. Byl to velký člověk, kterého jsme měli možnost díky tomuto filmu poznat, trochu pochopit a nahlédnout na jeho život i bohužel na jeho smrt.

plakát

Kouzelný drak (2021) 

V srdci jsem stále malá snící holčička, která by chtěla trochu té magie zažít. Proto se mi graficky pěkný rodinný film líbil. Příběh je ve stylu moderního Aladina. Ale předalo to to moudro života, které by si měl uvědomovat denně každý z nás. A to je asi to hlavní.

plakát

Jdi za svým koněm (2020) 

Myslela jsem si, že to je nejprve divně natočený film, ale pak se to začne hýbat a vtáhne Vás to. Krásný, moc hezký a emotivní příběh jednoho koně a jedné mimořádné ženy.

plakát

Zprávař: Příběh Rona Burgundyho (2004) odpad!

Utrpení od začátku do konce, ztracený čas. Trapné, nudné, nevtipné. Ferrell má hodná Béčkové filmy, ale tohle byl jeden z nejhorších.

plakát

Princezna zakletá v čase (2020) 

Myslím, že dlouho nebyla žádná česká pohádka natočená tímto stylem. Jak já moc na české moderní pohádky nejsem, tak tentokrát jsem byla vážně překvapená. Sympatický hezcí herci, příjemná hezká hudba, efekty nevypadaly uměle, pěkná příroda a tématika alchymistů s runami je mi blízká. 4*

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

Žádné trapné efekty od počítače, příběh a Tom, kteří zaručovali kvalitu, která přišla. Tom je stále frajer jak blázen, příběh se sice musel nejdřív rozjet, ale po tolika letech, kdy jsme na druhý díl čekali, bylo logické, že nejprve musíme oprášit minulost než se posuneme dál. Zasloužených 5*

plakát

Mandalorian (2019) (seriál) 

Hodnocení seriálu po 2.řadách bylo natolik velkým lákadlem, že jsem do toho šla s nadšením, ale očekávání mě trochu zklamalo. Chyběl mi tam nějaký boom, energie a stále stejná hudba mě už trochu nudila. Přesto dávám ***

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Tento film si zaslouží ocenění a úspěchy, které zatím posbíralo. Dlouho jsem čekala na něco, co mě donutí od začátku do konce prožívat emoce. Smát se až k pláči a plakat dojetím...