Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Akční
  • Sci-Fi

Recenze (21)

plakát

Cooltúra (2016) 

Povinná četba pro všechny.

plakát

Vraždy v kruhu (2015) (seriál) 

Nevím, kdo to pohnojil hůře, zda režií Ivan Pokorný či snénářem Iva Procházková, ale ten seriál je soudě prvního dílu jedna velká katastrofa a hrůza. Na druhou stranu se tvůrcům nedá upřít odvaha, že s tímhle průserem jdou ven a chtěj se porovnávat s podobnými seriály v Evropě.

plakát

Konzultant (2013) 

Naprostý TOP film. Dávám 100% a modlím se za všechny, který tento film nedali a nelíbil se jim, že najdou jednou tu pravou cestu k němu. Tenhle film, když k němu přistoupíš z dobré strany, tě naprosto vyřídí. McCarthy je démon a měl bych si už konečně od něj přečíst nějakou knihu.

plakát

Enderova hra (2013) 

Si-Fi jako z dílny Studia kamarád.

plakát

Star Trek: Do temnoty (2013) 

Je mi to strašně líto, ale Star Trek (a žánr sci-fi v jeho pojetí) se stal obětí dnes už nemotorných základů, které byly položeny před několika desítkami let. Protože tyto základy tvůrci odmítají relativizovat, vzniká nudná omílačka starého a ani v nejmenším v tomto díle neuvidíte objevitelské výpravy do nových dimensí fantazie. Je to velká škoda. Abrams je na tom stejně jako progresivní katolický kněz, co by možná rád nově definoval základy víry, ale musí se řídit Starým zákonem napsaným fakt před dávnou dobou. Dnešek už je dál než představy umělců o sci-fi z minulého století.

plakát

Země naděje (2012) 

Čistá práce s pozorností ke každému detailu a vyladěnými dialogy. Moc mi to chutnalo.

plakát

Lore (2012) 

Vizuálně krásné zpracování nekonečně opakujícího se tématu 2. světové války. Sice z nové perspektivy, ale je už téma SS, Židé, Německo, 2. Sv. válka prostě nemohu...

plakát

4. revoluce (2010) (TV film) 

Modelář Baerdeller mě celkem dost rozesmál. Šťourá svým klacíkem do dospěláků a hledá jejich mezery ve zvdělání, ale aby se trochu představil ve svém profilu, to raději nedělá. Musím nám o něm stači info, že je z Plzně (mimochodem nejhorší hokejoví fandové ČR) a krátký výstižný text v sekci "Kdo jsem:" - text. Mít 0 bodů a 1300 hodnocení znamená jediné - fake nebo shit charakter. Oboje = odpad.