Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Akční

Recenze (16)

plakát

Dočasný domov (2013) 

Jeden z nejsilnejších a zároveň nejautentičtějších filmů roku 2013. Absolutní vrchol indie filmů.

plakát

Barbara (2012) 

Barbara pro me neni film o NDR ani o pozdnim socialismu, ale pohled na duveru, osobni integritu a odstup, ktery si nekteri z nas drzi od lidi. A jako takovy to byl pro me dost intenzivni a pravdivy zazitek.

plakát

Oslo, 31. srpna (2011) 

Nevýstižnější sumarizace je přímo z filmu "Společnost by neměla lidem bránit zničit se, když to chtějí". Film, který velice přesným způsobem ukazuje obtížnost návratu inteligentního a citlivého narkomana do společnosti, se kterou nedokáže najít nic moc společného.

plakát

Život přede mnou (2011) 

V ramci katedry rezie je tohle dilo docela uchazejici. V ramci jakyhokoliv jinyho kontextu je to do sebe zahledena, nudna a opakujici se etudka.

plakát

Otec (2010) (studentský film) 

Otec se urputne snazi vypadat hluboce, zasadne a plny zivotni pravdy a pritom to neni nic jineho nez banalni, spatne natoceny a absolutne prazdny nic.

plakát

O-Ring (2011) (studentský film) 

Solidní kamera a "řemeslo". Jinak manýristická píčovina o-hovně.

plakát

Pariah (2011) 

I'm not runnin', I'm choosin' - je hlavni motto sestnactilete Alike v pribehu, co je na prvni pohled jenom dalsi variaci na tema dospivani a hledani sebe sama, ale postupem zjistite, ze v sobe takovou autenticnost a silu, ktera si vas ziska i kdyz jste to vsechno uz nekdy nekde videli.

plakát

Vejdi do prázdna (2009) 

Noemu se podařilo vytvořit absolutně věrnou simulaci nejprve života uvnitř těla a poté života mimo tělo. Jeden z nejsilnějších zážítků mého života.

plakát

El Norte (1983) 

Autentický a citlivě odvyprávěný příběh o útěku vládou decimovaných indiánů do USA, který svým elánem a pravdivostí drží skvěle pohromady i přes všechny své formální nedostatky.