Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (107)

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

Úžasný vizuál a vtažení do světa duny podruhé nezklamal. Paul Atreides v proměně v Muad'Diba je ohromující. Jen pro mne milostný příběh hodně zapadl a chyběly mi některé pasáže z knihy. I přesto viděno 3 krát v kině za mne 95% a 5* tohle se prostě musí vidět!

plakát

Chudáčci (2023) 

Ok 2,5* za opravdu dobré herecké výkony, ale kdo nemiluje bizár a ujetosti není to nic pro něj. Zbytečně vyšroubované a přeceňované. Co musí herečka udělat pro dobré ocenění? No běžte se podívát sami, jen nahota už evidentně nestačí... škoda šlo to pojmout lehčeji třeba i s nějakým humorem ... zasmála jsem se jednou.

plakát

To se mi snad zdá (2023) 

Nevím nějak mi tam něco chybělo, jako ano je to absurdní, místy vtipné, dobré herecké výkony, ale pro mě někdy až moc přitažené a nejasně vykreslené figury -pozor spoiler- např. manželska která nevíme proč ho vykopne, že s ním být už nechce, pak naznačení jestli má nového partnera ale úplně nejasné vyústění situace- někdy to působí že nějaká scéna chybí, či tu a tam nějaká přebývá. Jakoby byl finál opravdu vymyšlen až ve střižně. 70%

plakát

Vem si mě (2022) 

Taková pohodová oddechovka. Owen Wilson prostě nezklame. Jen ten make-up měl někdy moc silnej...😅

plakát

Bod obnovy (2023) 

Určitě stojí za shlédnutí a kloubouk dolů filmařům za tak skvělý koprodukční projekt.

plakát

Strážci Galaxie: Volume 3 (2023) 

Jak to může mít tak vysoké hodnocení, achjo staré dobré marvelovky jako Iron Man jsou dávno pryč...vyznat se ve zmateném univerzu je pro diváka který před navštívením kina nenastuduje kdo umřel a proč, či umřel a je zpět bez paměti atd.je stále složitější... divné akční scény - založené z větší části na tom kdo koho dál odhodí, podivný příběh, nečitelnost některých postav... Zachraňují to dobré herecké výkony hlavních představitelů, jinak to už opravdu vidím pouze jako slátaninu. Smysl pro mně měla poslední půlhodina, ještě že mně partner nenechal odejít z kina na což jsem po 2h měla chuť. Hodnotím tak 60% za herecké výkony a překvapivě smysluplný konec filmu, ale ten zbytek uf.

plakát

Magická hlubina (1988) 

Vexsve době jsem tento film viděla nesčetněkrát. Atmosféra je tak úžasná... stojí za to vidět pokud milujete moře, potápění a delfíny.

plakát

Atlantis (1991) 

Ve své době to bylo velice unikátní, byla jsem na to třikrát v kině! Dnes se všemi dostupnými dokumenty je to již trochu úsměvné, ale atmosférou to pořád může velmi strhnout.

plakát

Il Boemo (2022) 

Ano jako národ milujeme Vojtu Dýka o jeho herectví tu se nejde jde o pro mne velmi slabou "dějovou zápletku" zvláště v první polovině filmu. Moje maminka byla spokojená, prý měl ze začátku nudnější život a tomu odpovídal i tón filmu. No svižnější střih a kratší stopáž by možná film o něco vytáhly. Přesto zůstává nejspíše v zorném úhlu milovníků barokního umění. Za mne 65-70%

plakát

Vstupenka do ráje (2022) 

Příběh je vám jasný od začátku. Dávám 4 hvězdy za opravdu skvělé herce George Clooney a Julii Roberts. Pokud si chcete odpočinout a zasmát tak je to film pro vás.