Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Animovaný

Recenze (6 419)

plakát

Kaskadér (2024) 

Podle traileru jsem si myslel, že půjde o akcí našlapanou a vtipnou podívanou na vypnutí mozku s pohledem k tomu na schopné herce a herečky ... úplný opak ... pro mě to bylo nudné, nezáživné a absolutně nevtipné ... a přitom ústřední duo jsou tak pohlední a schopní herci ... úplná mrd .. škoda času ... nedokoukáno.

plakát

Tři mušketýři: Milady (2023) 

Tohle už nemělo kupodivu takový tah, drive a vtip jako předchozí díl. Konec vyloženě debilně otevřený. to je špatně. Měly být dva ucelené díly. Taková jsou pravidla Dumase. A pochybuji že Constance byla v jeho podání taková naivní a debilní kráva, že ji to stálo to nejcennější. Eva Green super ale málo mrcha. Druhý díl prostě utahaný a uspěchaný. Když už tak kvadrilogie a pořádná.

plakát

Oni (2021) (seriál) 

Zpočátku fakt úlet a šokující a čuměl jsem jak puk, jak zase dokázali zvednout laťku "mindFuck" s divákem ... pak ke konci jsem netušil, zda jde o horor s duchy , agitku, že  čer ... , ehm, afroameričané se mají už několik století v Ámérice véélice špatně ... a ten pocit je bohužel podle mě plně zasloužený ... nebo sociální drama, které schválně naprosto devalvuje obecně ámérické občany bílé pleti, že jsou do jednoho zdegenerovaní, psychicky narušení, všehoschopní k tomu vysoce retardovaní a omezení myšlenkově úplní vypatlaní kokoti bez kouska citu a respektu k jinému člověku. Druhá řada mě nechává chladným.

plakát

Vrah přes inzerát (2011) (TV film) 

Takový fajn bečkový nádech ... ale přišlo mi, že právě kvůli tomu to působilo o to důvěryhodněji ... jsou mezi námi ... na zabití času ok.

plakát

Muž na vrcholu (2024) (seriál) 

Docela o ničem - nevýrazné - ani ne vtipné - ne zrovna vkusné sexuální scény - ani vzrušující ani trefné ... hlavně ta s Jeffem byla spíš nechutná - nejvíce za koukání stála Sarah Jones - konec utlý a debilní ... jen na zabití času.

plakát

Wallander (2008) (seriál) 

Dobrý na zabití času ale ne tak skvělý, jak jsem očekával.

plakát

Mladý Wallander (2020) (seriál) 

Hlavní protagonista má velmi zajímavý tón hlasu, má charisma - to nesporně ... ale dějově až na občasný šok v násilné chvilce a scénce mi to nějak nedávalo smysl ... dyť na konci vyřešili úplný hovno a bylo to vlastně jasný ... no tak si říkám ztráta času ... teď zkusím toho starýho Walla ...

plakát

Přiznej se, Fletchi (2022) 

Ztřeštěná nuda ... těžko dokoukáno ... i když je Jon Hamm fakt dobrý a sympatický herec.

plakát

For All Mankind (2019) (seriál) 

... stačila mi první série ... pak mi už byli všichni protivní a připadali mi jako debilové ... škoda ... chci něco s akcí, alieny, krví, hororem ... tohle je pak nuda ...

plakát

Šógun (2024) (seriál) 

Klasika - první polovina super ... druhá na nic ... konec úplně na hovno ... původní seriál s výrazně horší výpravou a herci/čkami ale o dost lépe poskládaný a závěrem srozumitelný ... V té době byli Japonci úplně mimo - total fanatici - život bez hodnoty - hnus a hrůza ... a největší, nečekaně, čůrák ze všech byl ten zkur... kokot Toranaga !!! - ach jo ... zase docela zklamání.