Reklama

Reklama

Přiznej se, Fletchi

  • USA Confess, Fletch (více)
Trailer 1

V této nevázané komedii hraje Jon Hamm hlavní roli coby šibalsky okouzlující a nekonečně problémový Fletch, který se stane hlavním podezřelým v případě vraždy, když pátrá po ukradené sbírce umění. Jak může prokázat svoji nevinu? Zjistit, kdo z dlouhého seznamu podezřelých je pachatel - od excentrického dealera umění a pohřešovaného playboye až po bláznivého souseda a Fletchovu italskou přítelkyni. Zločin nebyl vskutku nikdy tak neorganizovaný. (Paramount Network)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (30)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Fletcher je bývalý investigativní novinář, který se jednoho dne stane podezřelým z vraždy. Začne se tak pátrat na vlastní pěst, aby prokázal svojí nevinu a navíc se ještě snaží vyřešit krádež obrazů patřící jeho snoubence. John Hamm je jako Fletcher fajn, snaží se být neustále nad věcí a Hammovo charisma tomu docela pomáhá. Problém je, že Confess,Fletch pořádně neví co by chtělo být a úplně dobře nefunguje ani jako komedie ani jako kriminálka.  Nakonec tak není ničím víc než další z řady filmů, které divák shlédne, řekne si, že to vlastně nebylo tak špatné a vyloženě se u toho nudit nebude, ale do druhého dne na něj zapomene...60% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„PODÍVEJTE SE PANE FLETCHERE. POKUD JSTE TUTO MLADOU ŽENU ZABIL, OCENILI BYCHOM PŘIZNÁNÍ. MÁM DOMA MIMINKO A VÁŽNĚ BYCH SE RÁD PROSPAL…“ Je to uvolněný… plný slovního ironickýho humoru a víc než o kriminálku jde o exhibici Irwina Maurice Fletchera. Takže vlastně Jona Hamma – kterej ho hraje parádně. Prostě krimi komedie, která se vám musí trefit do nálady a která vlastně nemá čím urazit. /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Předlohou snímku je stejnojmenná kniha, kterou v roce 1976 napsal Gregory McDonald. 2.) Jedná se o třetí díl filmové série (FLETCH (1985); FLETCH ŽIJE (1989)) a první, ve kterém nehraje Chevy Chase. 3.) Thx za titule “ Fabiána Tetamenti“. ///                         PŘÍBĚH  ****  HUMOR  **  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

Reklama

majec4 

všechny recenze uživatele

Ta ironia I.M. Fletchera a.k.a. Fletcha nema chybu. Neskutocne som sa nasmial na viacerych scenach. Pri scene s tym cernochom/ zidom som skoro odpadol. Ked bude casu, tak si iste pozriem aj originaly, mozno som to aj videl ako dieta. Zaujimavy film so zaujimavym napadom/ scenarom a celkom sympatickym obsadenim. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Na detektívky moc nie som, ale v tomto prevedení sa mi to celkom pozdávalo. Celý film ťahá výrazným spôsobom vpred Fletch (s vynikajúco obsadeným Jonom Hammom), ktorý svojou drzosťou, aroganciou a sarkastickým prejavom odzbrojil snáď úplne všetkých. Svojimi unáhlenými závermi a omylnosťou búra všetky mýty o klasických detektívoch a vyšetrovaní zločinu. A práve to robí z tejto detektívky niečo iné, svieže, inovatívne. Mnohým tradicionalistom sa to asi páčiť nebude, ale mne sa to páčilo. Toľko sarkazmu a irónie pokope, a celkovo výborné dialógy, to u mňa slávilo úspech. 4* (takmer až 5) ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Svěží kriminální komedie dle mého gusta, nasmála jsem se dosyta, mám ráda takovouhle směsici humoru, nadhledu, jízlivosti, arogance i cynismu.. Sympaťák Jon Hamm v roli novináře na volné noze spadne do průšvihu hned po příjezdu do města, najde totiž ve svém pronajatém domě mrtvou ženu.. Vše ohlásí na policii, ovšem stává se hlavním podezřelým a aby toho nebylo málo, jeho přítelkyni unesou otce (zazobance) a dojde ke krádeži cenných obrazů.. Vyskytuje se tu plno bizarních postaviček, nesmírně zábavných, skvěle hláškujících, bezvadně to odsýpá, no a ve finále je všechno jinak, příjemné filmové překvapení.. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (2)

  • Než hlavní roli Fletche dostal Jon Hamm, kroužil kolem ní Joshua Jackson. O moderní adaptaci jednoho z románů o Fletchovi se pokoušel i Kevin Smith, který chtěl do hlavní role obsadit dlouholetého spolupracovníka Jasona Lee. To ale zavrhlo studio. (DavePave)
  • Zatímco v knižní předloze přestal Fletch s novinařinou kvůli tomu, že získal velké množství peněz od zkorumpovaného podnikatele a mohl opustit USA, moderní filmový Fletch (Jon Hamm) se svojí profesí seknul kvůli tomu, že ji začaly znehodnocovat sociální sítě. (DavePave)

Reklama

Reklama