Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný

Obsahy (6)

Metalocalypse: The Doomstar Requiem - A Klok Opera

Metalocalypse: The Doomstar Requiem - A Klok Opera (2013) (TV film)

Tento hodinový speciál navazuje přímo tam, kde skončila čtvrtá série seriálu Metalocalypse. Dethklok se musí odhodlat k záchraně Tokiho a Abigail ze spárů Magnuse Hammersmithe a Metal Masked Assassina. Předtím budou muset ale překonat svůj odpor k starání se jeden o druhého a přijmout Tokiho jako něco víc než jen člena kapely.

Vyhlídková trasa

Vyhlídková trasa (2013)

Mitchell (Josh Duhamel) a Carter (Dan Fogler), dva celoživotní přátelé, kteří od sebe byli odtrženi, jedou na výlet, během kterého se však porouchá jejich auto, což je zanechá ztracené uprostřed pouštní cesty. Nelítostná poušť tyto dvě osoby donutí postavit se proti sobě, a co začne jako nepříjemnost přeroste až v souboj na život a na smrt.

Girlfriend

Girlfriend (2010)

Evan postižený Downovým syndromem žije v malém městě se svojí matkou Celeste. Poté, co nečekaně přijde k velkému množství peněz, začne je využívat ke sblížení s mladou Candy. Ta je však stále zapletená v předchozím vztahu s agresivním expřítelem Russem.

Ministry - Adios... Puta Madres

Ministry - Adios... Puta Madres (2009) (koncert)

Adios... Puta Madres je záznam posledního světového turné kapely Ministry předtím, než ukončili svojí činnost. Natočen byl na různých místech Ameriky a Evropy, mimo jiné také na českém festivalu Masters of Rock 2008.
Seznam skladeb:
1. Let's Go
2. The Last Sucker
3. Waiting
4. Worthless
5. Lieslieslies
6. Watch Yourself
7. Life is Good
8. No W
9. Rio Grande Blood
10. Senor Peligro
11. So What
12. N.W.O. (New World Order)
13. Just One Fix
14. Theives
15. What A Wonderful World

John na konci zemře

John na konci zemře (2012)

Příběh se točí kolem nové drogy nazvané "Soy Sauce", která slibuje nezapomenutelný zážitek, během kterého uživatelé cestují časem a dimenzemi. Ale někteří z těch, co se vrátí, již nejsou lidé. Rozpoutá se tajemná invaze a svět potřebuje hrdinu. Dostane však Johna a Davida, kteří byli vyloučeni z vysoké školy a sotva si udrží práci. Dokáží včas zastavit nadcházející hrůzu a zachránit lidstvo?

Devil Went Down to Georgia, The

Devil Went Down to Georgia, The (1996)

Jedná se o videoklip ke stejnojmenné písničce od skupiny Primus. Ďábel přichází do Georgie, aby zde získal duše. Narazí na mladého Johnnyho, který hraje na housle, a vyzve ho k souboji v hraní. Pokud Johnny vyhraje, dá mu Ďábel zlaté housle, pokud však prohraje, získá Ďábel Johnnyho duši.

Reklama