Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (4)

plakát

Než přišla bouře (2018) 

Nemastný, neslaný. Úvodní meeting část o ničem, konec vlastně tak trochu taky. Shailene mi přišla v pohodě, reakcím některých zdejších na to, že po měsíci na lodi nevypadala jako top modelka, se jen usmívám. Film ale bohužel nefunguje ani jako survival, ani jako romantický doják.

plakát

Temné stíny (2012) 

výborná atmosféra sedmdesátek se zasazením do urban fantasy světa. proč ne. výtečná burtonovská stylizace. taky chválím. scénář totální propadák s logickými nesouvislostmi, které pokládají více otázek než odpovědí (proč ve filmu není jediná zmínka o vlkodlacích, proč tam vůbec vlkodlak je?).

plakát

Pařba na třetí (2013) 

přeměna Alana v peeterovsko-griffinovskou postavu byla dokončena, aby v posledních pár minutách byla zapřena a vše se vrátilo k normálu. místy lehce dada humor, ale i tak svižné a příjemné. škoda jen, že se nedrželi původního konceptu Pařeb a vlastně se za celý film pořádně nepařilo. John Goodman výborné zpestření, stejně tak i shawshankovský začátek.

plakát

Revoluce (2012) (seriál) 

klišovaté, podobné Lost (tajemno, komplexnost postav) a trochu i Walking Dead (vizuál, myšlenka konce světa). to, co v Lost obcházeli třemi sériemi zde bylo nastíněno v prvním díle, nicméně je patrná zkratkovitost a přímost podání příběhu. hlubší myšlenky a úvahu podněcující situace zde asi moc čekat nemůžeme, ale rád se nechám překvapit.