Reklama

Reklama

Uběhly dva roky od posledního flámu v Bangkoku. Phil, Stu a Doug žijí poklidně ve svých domovech. Tetování byla odstraněna laserem a rejstřík vymazán. Jediný nespokojený člen party je Alan, který stále postrádá smysl života. Před půl rokem přestal brát předepsané léky a jeho chování nabírá čím dál obludnějších asociálních rysů, které postupně vedou k infarktu a smrti jeho otce. Po pohřbu ho trojice přátel přemluví k pobytu v léčebně. Cestou jsou ale přepadeni mafiány, jejichž šéf si nechá Douga jako rukojmí a ostatním dá časové ultimátum. Musí najít a chytit jejich starého známého Leslieho Chowa, který uprchl z thajského vězení a ukradl 21 milionů dolarů ve zlatě. Podaří se jim ho vystopovat a vrátit ukradené peníze, nebo se to opět nějak zvrtne? (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (942)

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Jednička i dvojka super, trojka bohužel takový slabší dojezd. Možná i proto, že tam nebyla přímo ta "pařba" a následná kocovina se ztrátou paměti stejně jako v minulých dílech (pokud teda nepočítám závěrečnou scénu filmu). Některé postavy sice pořád bodovaly svými hláškami, celkově ale oproti předchozím dílům ubylo těch skutečně zábavných momentů a trhlých scének. Už to zkrátka nebylo tak úplně ono. ~(3,0)~ ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $103miliónovTržby USA $112,200,072Tržby Celosvetovo $362,000,072Tržby za predaj Blu-ray v USA $6,968,835 //počet predaných kusov 313,423 Tržby za predaj DVD v USA $7,503,854 //počet predaných kusov 438,706║ nuž trapošina do tretice čo viac dodať, toto ide úplne mimo misu zábavnosti, toto z dvomi troška zábavnejšími scénami na komédia fakt nestačí, a zas záhada čo na takomto niečom môže stáť $100miliónov, jedine fakt honoráre za nič /15%/ ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Zach Galifianakis a Ken Jeung jsou herci, kteří si třetí díl pařby naprosto perfektně kradou celej pro sebe. Stoupá a klesá spolu s nimi. A to je vlastně úplně jedno, že po originální jedničce a dvojce, co je asijskou verzí jedničky, konečně přichází s nějakým novým nápadem. Zach a Ken jsou v tomhle příběhu prostě doma. Jak se Ben v první scéně objeví ve vězení a Zach v té druhé scéně spolu se žirafou, tak máte jasno. Tohle je prostě jejich svět a tam patří. Jenže ne vždycky se Zach a Ben objeví na scéně a ne vždycky to je taková pecka jako na samotném začátku filmu. I tak ale...pobavilo. Nijak zvlášť, ale standard předchozích dílů si tenhle díl udržel. ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Opět záleží hlavně na vaši ochotě smát se asociálnímu magorovi, kterej by jako sůl potřeboval spadnout na dno, místo toho ho ale všichni do zemdlení zachraňujou, přičemž se jim za to dostane maximálně kopance do slabin nebo infarktu myokardu. Já jsem tentokrát ochotnej kupodivu byl. Pařba na třetí není sice zábava na třetí a na úkor verbálních skečů možná zbytečně upřednostňuje akci (proč místo přestřelky s bojovými kohouty radši nezakomponovat vypointovanou přestřelku slovní?), sérii ale uzavírá tak, že z toho nemám kocovinu. Wolfpack dopařil víc než (ne)důstojně. 70% ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Veľmi, veľmi milé prekvapenie. Ja tieto posuny v žánroch milujem. Tí čo očakávali (samozrejme oprávnene) čistokrvnú komédiu museli byť poriadne naštvaní. Mne sa podarilo našťastie včas prepnúť a užil som si veľmi slušnú variáciu na Hitchcocka (brať samozrejme s veľkou nadsázkou) s komediálnou nadstavbou. Pecka 8/10 ()

Galerie (102)

Zajímavosti (37)

  • V každém díle trilogie, když se vlčí smečka setkává po kocovině s Mr. Chowem (Ken Jeong), tak je Chow nahý. (Chipsonator)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama