Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (6)

plakát

Přicházím s deštěm (2009) 

Z filmu, který měl mít dle začátku jasný příběh, se vybarvilo něco velmi zvláštního. Hluboce náboženský, melancholický a řekl bych studený snímek, který ve mě nezanechává vůbec pocit, že bych se vlastně díval na thriller. Příběh na mě působí jako směs klipů, což mi ale kupodivu v tomto případě vůbec nevadilo. Skvělý soundtrack.

plakát

Aberdeen (2000) 

Příběh nebyl ničím extra zajímavý, ale díky hereckým výkonům to vůbec nevadilo. Lena Headey se svými úžasnými mimickými hrátkami a krásnou skotskou angličtinou. Stellan skvěle zahrál alkoholika, který se bez lahve nehne ani na krok a udělá pro to vše viz. scéna s plechovkami piva a následná bitka. Prostě tak trochu jiná a depresivně-tragikomická road movie.

plakát

Lovná zvěř (2010) 

Pro mě naprosto průměrný film. Herecké výkony průměrné. Příběh průměrný. Působilo to na mě dojmem, aby se prostě něco natočilo a vydělali se na tom třeba ňáky ty prachy. Film pro nenáročné diváky, kteří občas v kině usínají.

plakát

2012: Soudný den (2008) odpad!

Naprostá slátanina, ve které herci (jestli je můžu nazvat herci) plácají úplný hovadiny. Příběh, který by chtěl být příběhem, herci, kteří by chtěli být herci. Nic z toho se ale nepovedlo. Film aspirující za jeden z největších propadáků. Jestli by se někdo přece jen chtěl na tenhle "film" kouknout tak absinth s sebou.

plakát

Vražda v hotelu Excelsior (1971) 

Film je doslova představením našich hereckých kapacit. A ještě kousek nad nimi je Miloš Kopecký, který zahrál jednu ze svých nejpovedenějších rolí, která mu perfektně sedla, ale vlastně s jeho hereckým talentem, která mu nesedla?:)Příběh samotný je napínavý a člověk do poslední chvíle neví na koho padne ortel. Řekl bych - film bez chyb. Je škoda, že naši nynější herci nikdy nebudou dosahovat těchto kvalit anebo ne určitě v takovém hojném počtu. Obsazování současných českých filmů a především seriálů našimi neherci (modelky, účastníci superstar, silikonové královny atd.), je ostuda a katastrofa.

plakát

Melancholie (2011) 

Nejsilnější film, co se týče pocitů, který jsem zatím viděl. Několik hodin po odchodu z kina jsem nemohl a nechtěl mluvit. Neskutečně působivý film, který mě vtáhnul do děje a vše jsem prožíval jako by to bylo skutečné. Sevřený žaludek a těžké nádechy nebyly výjimkou. Hra s obrazy, podle kterých Larse poznáme je úžasná. A nemůžu opomenout hudbu Richarda Wagnera, která byla vybrána naprosto excelentně.