Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Poslední recenze (6)

plakát

Dark (2017) (seriál) 

Bozee... Jak dlouho jsem pred 3 radou po DARKu pokukoval a rikal si: "Pff nemecky seros to bude nuda kterou rad vynecham.". Ve finale jsem hrozne rad ze jsem si to rozmyslel a pustil si tech par prvnich dilu ktere me totalne namotali. A to se jinemu serialu za hodne dlouhou dobu nepodarilo az v takove mire. Chvilkama sem se citil jak kdysi hodne davno pri sledovani Lostu. Kde jsem resil kazdy detail a musel u toho serialu aspon trosku zapojit mozek. Serial bych popsal jako mix LOSTu a Stranger Things jak atmosferou tak vizualem.

plakát

Prometheus (2012) 

Uz ponekolikatem shlednuti me film neustale bavi... A cim casteji ho vidim tim vic a vic chapu tu prequelovitost. Ridley neudelal typicky prequel k Alienu 1 ale nacrtl nam co se tak asi mohlo stat s lodi Tvurcu v Alien jednicce. Chapu to tak ze z toho bahna se muze stvorit zivot ale nikdy neni ten zivot stejny pokazde je trosku jiny i podle okolniho prostredi atd. Kdyby se ta potvora na konci vyklubala na obydlene planete tak sledujem uplne jine filmy o Alienovi s jinym Alienem :) PS: Stejne si myslim ze ta lod ze zacatku Alien 1 bude hrat jeste v pokracovanich Promethea roli

plakát

Transcendence (2014) 

Nemusim Johnyho Deppa, nemusim Nolana, ktery se pod tohle podepsal ale stejne me si film ziskal. Nechappu tu kritiku. Nejvic vystizny koment zde je od Malarkeye. Cituji: "Předně upozorňuju, že tady si asi dost zaspoileruju. Šel jsem na Transcendence do kina a vůbec jsem nevěděl, co od něj mám čekat. Kritiky byly dost drsný. Jenže kdo kdy řekl, že já poslouchám kritiky, žejo. Do toho mně přijde, jako kdyby novináři pořádali nějaký hon na Johnny Deppa. Že prej jeho filmy už nejsou tak dobrý, že prej už jeho postavy nejsou tak zajímavý, a že prej je tenhle film šíleně překombinovanej...Já nevím, na co kritici koukají, ale podle mě odešli v prvních deseti minutách, protože kdyby viděli celý film, nikdy by tihle údajní fanoušci filmu nemohli takové kraviny tvrdit právě o Transcendence. Je teda pravda, že první půlhodina byla dost náročná, skoro jsem přemýšlel, že si v kině hodím dvaciáše, jenže jakmile se rozjela první debata o bohu, začalo to bejt docela zajímavý. Wally Pfister tady připravil naprosto perfektní filozofickou půdu krásně rozjetému thrilleru. Co kdyby někdo našel boha, co kdyby se ten bůh zhmotnil a měl podobu člověka a co kdyby se snažil vládnout? Snažil by se vládnout dobře a nebo špatně? Těžko říct, člověk by to stejně nepochopil. A jak sám film několikrát opakuje. Co člověk nepochopí, toho se bojí. A proto z toho v druhé půlce vzniká naprosto parádní sci-fi, čímž si mně režisér okamžitě získal. Závěr pak dopadl nejlépe jak mohl. Přemítal nad city, dobrem a zlem a mně se to hrozně líbilo. Líbila se mi hlavně ta scéna, kde se Johnny rozhoduje zdali své milované pomůže nebo ne. A záměrně nevysvětlím nic víc. To se prostě musí vidět a buď Vám ten závěr udělá vysloveně dobře...a nebo ne. A tím se podle mě odvíjí i celkové hodnocení tohoto filmu."

Poslední hodnocení (276)

Krotitelé duchů: Odkaz (2021)

03.02.2022

Válka zítřka (2021)

02.02.2022

Dark (2017) (seriál)

29.07.2020

Avengers: Endgame (2019)

26.04.2019

Ant-Man a Wasp (2018)

18.03.2019

Captain Marvel (2019)

18.03.2019

Creed II (2018)

18.03.2019

Creed (2015)

18.03.2019

Velký dar (2017)

30.05.2018

Reklama