Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Krimi

Recenze (169)

plakát

Sestra II (2023) 

Toto se nedá nazvat horror. Druhá polovina filmu se skládá ze špatné akce a neustálého křiku. Celkově to nedává smysl a režisérovi bych doporučil, aby se věnoval práci jakékoliv, ale jiné.

plakát

Buď chlap! (2023) 

Po x letech jsem se rozhodl zkusit českou komedii a po tomto zážitku se tomu budu další dekádu vyhýbat. Pan režisér by se měl věnovat práci jakékoliv, ale jiné.

plakát

Ropná plošina (2023) (seriál) 

Moc pěkný setup, výborná atmosféra, slušné tv efekty, začíná to velmi slibně. Kolem třetího dílu to ale potkává osud jako 1899 a konec  hodně slabý. Pro některé asi bude i mínus to, že se jedná o woke eko nalejvárnu :)

plakát

1899 (2022) (seriál) 

Mezi dvě až tři hvězdy. Vizuál, atmosféra, kamera, barvy hodně dobré. Začátek slušný rozjezd. Ovšem celková pointa příběhu to celé rozbila. Nerozumím té nutnosti dnešních mysteriozních tv děl vrazit tam obrovský twist za každou cenu. A Dark je z toho cítit opravdu až moc.

plakát

Každý tvůj nádech (2021) 

Nikam nevybočující, předvídatelný thriller, který by byl v pohodě na tři hvězdy, ale ten úppný závěr snad ani nemohl být myšlený vážně :)

plakát

Resident Evil: Lék (2022) (seriál) 

Ten seriál hodně bolí, většina spouštěčů dějových zvratů a konfliktů je opravdu slabá až hrůza, postavy a jejich blízké vazby jsou neosobní. Monstra jsou výborná, tady se musel utratit opravu obří kus rozpočtu. Celkově se jedná o podprůměrný výplach, ale z nějakého neznámého důvodu je to koukatelné :).

plakát

Black Site (2022) 

Nechápu, jak Monaghan, Courtney a Clarke mohli upadnout do takové podprůměrné louže. Vizuál ok, ale dialogy bolí, souboje ještě víc a celé to nedává moc smysl. Ale kupodivu - "dá se to přežít".

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

Myslím, že jsem dnes v IMAXu viděl asi nejlepší blockbusterové filmové řemeslo poslední dekády (Nolan promine). Kosinsky, Bruckheimer a Cruise nejen, že chápou, v čem spočívá kouzlo pohyblivých obrázků, ale i to, jak vzít starou značku a dát jí nový život, aniž by se musela lámat v kole.

plakát

Pod rouškou temnoty (2022) 

Hodně slabé. A to stárnoucí Neeson je ten nejmenší problém - s dobrým vedením je stáe v akci uvěřitelný. Ale tady jsem měl pocit, že to je pár podprůměrných bitek a honiček slepených narychlo splácaným scénářem, co nedává moc smysl.

plakát

Jack Reacher (2022) (seriál) 

Jako devadestáková nobrain řežba proč ne. Bohužel směrem ke konci se i ty bitky stávaly čím dál tím horší. Takže ty tři hvězdy tak tak.