Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (11)

plakát

První krok (2009) (seriál) 

Sice nemám ráda takové seriály a musím říct, že tento opravdu není žádný skvost, ale i tak jsem zkoukla všech 13 dílů během jednoho dne. Nakonec mě seriál vcelku pohltil a klidně bych uvítala i nějaký díl navíc. Ten otevřený konec mě poněkud zklamal. Navíc bez příslibu dalšího pokračování, je to takové násilně utnuté a domyslete si. Uznávám, že to není nic závratného a místy to dost pokulhává, ale i tak..je to originální, po chvilce to vtáhne do děje a je to daleko lepší než taková ordinace v růžové zahradě..jako oddechový seriál, u kterého člověk nemusí moc přemýšlet fajn. Prostě se mi to líbilo. Nehledejte v tom něco co tam ani není a poddívejte se na víc dílů než na ten první (a to ještě na prvních 10 minut z něj) a zaměřte se na to, že to je jen taková oddychovka a ne veledílo.

plakát

Upíří deníky (2009) (seriál) 

U tohohle seriálu mě hrozně mrzí fakt, že s knižní předlohy si vzaly de facto jen jména, protože jinak se to nepodobá skoro v ničem..snad jen, kdo je ten bad guy a kdo ne. Každopádně to má nějakou úroveň laťku a daří se to být fakt napínavým a člověku těch 45 minut uteče jako voda a na konci si říká..to mám zas čekat týden na další? chjooo..hlavní představitelé super, akorát mi přijde, že to byl konkurz na good-looking modely než na herce..každopádně hrát zvládají dobře, takže si nemohu moc stěžovat..ale najít někoho ošklivějšího, to spíš najdete jehlu v kupce sena :)

plakát

Tajemství kruhu (2011) (seriál) 

Z tohoto seriálu jsem poněkud rozpačitá. Hlavní hrdinka mi někdy nesedne, přijde mi až moc hysterická a uvřeštěná a celé je to zahalené do teenagerovského hávu. Přesto koukám už na 14. díl a jsem zvědavá, jak to bude pokračovat..je to slabší, ale napínavé. // edit u 20. dílu -> Děj se konečně začíná vylepšovat, začíná přituhovat a být to napínavější. Snad to ten konec zachrání a bude druhá řada.

plakát

Repo: Genetická opera! (2008) 

Krásně vyšinutý film. Pěvecké výkony mne mnohdy neobvykle překvapily. Hlavně v podání Antonyho Heada, do kterého bych toto opravdu neřekla. Jediné, co mi vadilo na tomto neobvyklém filmu bylo to, že písničky byly mnohdy nemelodické a tudíž to byl takový zpěvavý mišmaš. Jen to, mi brání dát víc hvězdiček. Jinak paráda :)

plakát

Drž hubu! (2003) 

Těžko byste hledali film, kde se smějete od začátku až do konce a není to hovadina. Přesně to je Drž hubu. Úchvatné herecké výkony Gerarda Depardieu a Jeana Reno byly strhující. Gerard zahrál blbce tak dokonale, že to snad ani líp nešlo. Pro mne inteligentní zábava, která mne rozhodně nikdy nenudí.

plakát

P.S. Miluji Tě (2007) 

Dvě hodiny neutuchajícího pláče. Film mě dostal fakt do kolen. Nazvala bych to jakousi smutnou romantikou, kterou dost výraznně podtrhují Gerard Butler s Hilary Swank. Krasně pozvolný příběh, který je tak vyvážený jak jen má být. Nenudila jsem se ani minutu a tahala kapesníky jeden za druhým. Pro mne Srdeční koncert.. :)

plakát

Mezi námi děvčaty (2003) 

Co víc si přát než se probudit v těle své matky? Obzvlášť, když jste ve věku, kdy jí nemůžete ani vystát. Film je velice vtipný, hlavně díky J.L. Curtis, která v roli dcery v matčině těle doslova září. Navíc si myslím, že trochu nutí člověka k přemýšlení nad vlastními vztahy se svojí matkou. Tomuto filmu nemám co vytknout. Nenudí, pobaví. Herecké výkony taky supr .

plakát

Dívka s perlou (2003) 

Film mě poněkud zklamal. Herecké výkony byť sebevíc skvělé mě nedokázaly tak nějak posadit na zadek. Od filmu jsem čekala trochu víc, když je pod nálepkou romantický. Celou dobu jsem se vcelku nudila a čekala, kdy se tam konečně něco stane. Ale čekala jsme tak dlouho, až došlo na závěrečné titulky. Pro mě nemastné, neslané. Tři hvězdičky dávám opravdu jen za herecké výkony, výpravu a kostýmy.

plakát

Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street (2007) 

Naprosto skvělé. Trio Depp, Carterová a Burton dokáží divy a zde se to opět potvrzuje. Skvělé herecké výkony, výprava, kostýmy a klasická Burtonovská atmosféra. Krásný kontrast sťastného života předtím, kdy je všechno zářivé a krásné s tím nynějším, kde je ukázána hlavně špína a hnus Londýna. Hudba skvělá a zpěv ještě lepší. Opravdu zde nemám, co vytknout. A těm, co mají rádi hudební filmy či muzikály mohu jen a jen doporučit. :-)

plakát

Rodinné sídlo (1992) 

A pořád jsem čekala něco víc citově strhujícího a pořád nic. Film sám o sobě má skvělé herecké výkony. Trio Hopkins-Thompson-Carter nezklamalo. Děj je krásně výpravný a rozhodně nenudí. A výběr lokace, kameru a kostýmy hodnotím jednoznačně na jedničku. Výstřední H.B. Carter, pro Anglii na tu dobu mě opět uchvátila.