Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Holly a Gerry se vracejí z návštěvy od její matky. Hádají se a vyčítají si, že nemají peníze, dítě… Jejich hádka se ale nakonec změní v příjemné usmiřování. Je jim spolu dobře.  V baru Hollyiny matky se schází skupinka lidí. Nejde však o nějakou veselou událost. Důvodem je Gerryho smrt. Je zde Holly a jejich přátelé. Poté se Holly uzavírá do sebe a myslí jen a jen na Gerryho. Dokonce s ním i rozmlouvá. I po třech letech je Holly živa pouze ze vzpomínek na Gerryho. V den jejích třicetin ji navštěvuje matka a přátelé. Všichni jsou zaskočeni tím, jak Holly žije a na nic nedbá. Dávají do pořádku i její byt. Holly dostává balíček. Je v něm záznam, který Gerry musel pořídit v době, kdy již věděl, že umírá. Sděluje na něm Holly, ať hlavně začne žít a že od zítřka jí začnou chodit jeho dopisy, což si zařídil...Holly se jde bavit, ale myšlenkami stejně končí u Gerryho. V baru u své matky rozmlouvá s Danielem, který zde pracuje. Pak z opilosti usíná. Ráno nachází dopis od Gerryho. Ten ji nabádá, aby si koupila něco pěkného na sebe. Za pomoci své kamarádky Sharon se Holly vrací do práce. Druhý den dostává další dopis od Gerryho. Žádá ji, aby vystoupila na karaoke. To už kdysi udělala, ale měla pád a poranila se. Tentokrát zpívá jen pro Gerryho. Večer zde ještě vede rozhovor s Danielem. Ten ji později pomáhá zabalit a odnést Gerryho věci. V dalším dopisu Gerry posílá Holly a její kamarádky Denise a Sharon na dovolenou, kterou zařídil – do jeho rodného Irska. Zde si Holly uvědomuje, že na rozdíl od ní její kamarádky „žijou“: jedna čeká dítě a druhá se bude vdávat. Ona poznává Williama – bývalého kamaráda jejího manžela, se kterým dokonce stráví noc. Pak se vydává za Gerryho rodiči. Zde na ni čeká další dopis od Gerryho... (TV Prima)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (886)

castor 

všechny recenze uživatele

Solidních romantik je pohříchu málo. Tahle začíná hádkou (živelnou, zábavnou, naprosto pravdivou) dvou manželů kvůli naprosté malichernosti a v tu ránu i nečekaně pohřbem. Jednoho z partnerů. Čerstvě ovdovělá Holly se tak z čista jasna loučí s milovaným Gerrym, kterého měl každý rád a který se nepříjemně srazil s mozkovým nádorem. Chvíli to vypadá, že to nějak půjde, jenomže vzápětí klepe na dveře období stesku a izolace od zbytku světa, dokud se Holly do rukou nedostane dopis, jenž osnuje ďábelský plán, který Gerry zkonstruoval těsně před svým odchodem. Cestou k loučení s milovaným Gerrym tak za zvuků libého soundtracku naskáče řada odboček, příjemných retrospektiv, mezižánrového balancování a nečekaných dobrodružství, které nejen divačky náležitě ocení. Občas to sice nefunguje (jednou tu tečou slzy proudem, záhy jakoby se zas tolik nestalo) a skutečně pálivé emoce tu chybí, pokud však na Gerryho laskavá gesta přistoupíte, budiž vám filmový zážitek přán. Brooklynského režiséra Richarda LaGraveneseho jsem už pomalu odepisoval (u jeho předchozího projektu Mezi řádky jsem trpěl), nicméně vypointovaný scénář několikrát uhodí na hlavičku a vážné téma hravě zapadne do sledu vyprávění. Bez větších zádrhelů fungují i komediální situace. Pochválím Hilary Swank, kolísající v několika výrazových polohách, překvapivě vynikajícího Gerarda Butlera, Harryho Connicka Jr. i věčnou „showgirl k sežrání“ Ginu Gershon; naopak mi nesedla Lisa Kudrow (pitvoření v Přátelích možná, tady to chtělo vzít za jiný konec). Korunu tomu všemu dává konec, který vám definitivně připomene, že s přihlédnutím k divákově vstřícnosti není romantiky nikdy dost. Rozhodně chválím.. Pečte perníčky, rozsviťte stromeček, k P.S., I Love You se to hodí.. ()

JANARYBA 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrý námět bohužel podaný formou stupidních amerických komedií. Nešťastně obsazená Hilary Swank, která tady tolik potřebné vyjádření emocí vůbec nezvládá....Pro mě utrpení od začátku do konce. Ta trojka chlapů, která se kolem ní motala to hrála dobře, ale bohužel film stál na ní a do toho ještě 2 pitomé kamarádky. Ztráta času. Dodatečně připsáno: hodnocení Nathalie trefné a stručné !!! ()

Reklama

Šakal 

všechny recenze uživatele

Napoprvé to na mě zafungovalo 100 % a příjemně předčilo moje očekávání, teď napodruhé s delším časovým odstupem již ( bohužel ) nikoliv. Ona originalita se vytratila s prvním shlédnutím a věci, které mě napoprvé potěšily, mě teď naopak otravovaly život. Čekal jsem, kdy už se dostaví ta pohodová atmosféra, která mě " prostoupila " kdysi, ale s každou další minutou a záběrem jsem ztrácel naději a chuť dále čekat..... Butler a Hilary skvělí, ale ten scénář má příliš děr a chvílemi se točí v kruhu. Ubírám hodnocení, ale z nostalgie k prvnímu shlédnutí pod 3 * hvězdy nepůjdu.... ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Gerry si vždycky uměl užívat života. Zpíval, řádil po barech a neustále se kočkoval se svou ženou Holly. Gerryho si však zamilovala zákeřná potvůrka zvaná rakovina a čerstvá vdova Holly najednou neví, jestli má ještě smysl žít. Jenže Gerry jako správný chlap smířený se smrtí včas pochopil, že netrpí ten, který zemře, nýbrž ten, který musí najednou žít sám. Připraví tedy pro zmatenou Holly návod pro nastartování nového života a jako grafoman ze záhrobí řídí pečlivě promyšlenými dopisy její kroky směrem k novému štěstí. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Od první vteřiny až po poslední setinu sekundy jsem měla husí kůži. Aby taky ne, Gerard Butler, se kterým jsem bohužel dosud neměla tu čest, je jedním z nejlepších herců posledních let. Díky tomuto filmu jsem navíc začala nekonečně zbožňovat Hilary Swank. Role Holly v jejím podání byla neskutečně smyslná. Perfektně zahrála věkový rozdíl v jednotlivých částech. Při scéně, kdy leží v posteli a přehrává si záznamník s Garryho hlasem, jsem brečela fakt nahlas. P.S. Miluji Tě mě nepřestává okouzlovat a vždy mě rozpláče i rozesměje. Navíc překrásný soundtrack film dělá ještě emotivnějším. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (14)

  • V prvním dopise pro Holly (Hilary Swank) je napsáno "I know you're still confused about that job...," ale Gerryho (Gerard Butler) hlas říká: "I know you hate your job..." (LaserJet)
  • Počas natáčania scény, v ktorej Gerard Butler (Gerry) predvádza striptíz, jeho traky zasiahli Hilary Swank (Holly) do čela. Výsledkom bolo porezanie, ktoré muselo byť zašité niekoľkými stehmi v nemocnici. (ladko)
  • Jeffrey Dean Morgan (William) sa musel naučiť hrať na gitaru vo veľmi krátkom čase. Jeho inštruktorkou bola Nancy Wilson zo skupiny Heart. Morgan bol z toho nadšený, lebo podľa jeho slov bol do nej ako dieťa zamilovaný. (ladko)

Související novinky

P.S. Miluji tě se dočká po letech pokračování

P.S. Miluji tě se dočká po letech pokračování

13.02.2020

Oblíbená romantická komedie P.S. Miluji tě podle knihy Cecelie Ahern se oficiálně dočká po třinácti letech pokračování. Studio Alcon Entertainment získalo práva ke knize Postscript od stejné autorky,… (více)

Reklama

Reklama