Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Holly a Gerry se vracejí z návštěvy od její matky. Hádají se a vyčítají si, že nemají peníze, dítě… Jejich hádka se ale nakonec změní v příjemné usmiřování. Je jim spolu dobře.  V baru Hollyiny matky se schází skupinka lidí. Nejde však o nějakou veselou událost. Důvodem je Gerryho smrt. Je zde Holly a jejich přátelé. Poté se Holly uzavírá do sebe a myslí jen a jen na Gerryho. Dokonce s ním i rozmlouvá. I po třech letech je Holly živa pouze ze vzpomínek na Gerryho. V den jejích třicetin ji navštěvuje matka a přátelé. Všichni jsou zaskočeni tím, jak Holly žije a na nic nedbá. Dávají do pořádku i její byt. Holly dostává balíček. Je v něm záznam, který Gerry musel pořídit v době, kdy již věděl, že umírá. Sděluje na něm Holly, ať hlavně začne žít a že od zítřka jí začnou chodit jeho dopisy, což si zařídil...Holly se jde bavit, ale myšlenkami stejně končí u Gerryho. V baru u své matky rozmlouvá s Danielem, který zde pracuje. Pak z opilosti usíná. Ráno nachází dopis od Gerryho. Ten ji nabádá, aby si koupila něco pěkného na sebe. Za pomoci své kamarádky Sharon se Holly vrací do práce. Druhý den dostává další dopis od Gerryho. Žádá ji, aby vystoupila na karaoke. To už kdysi udělala, ale měla pád a poranila se. Tentokrát zpívá jen pro Gerryho. Večer zde ještě vede rozhovor s Danielem. Ten ji později pomáhá zabalit a odnést Gerryho věci. V dalším dopisu Gerry posílá Holly a její kamarádky Denise a Sharon na dovolenou, kterou zařídil – do jeho rodného Irska. Zde si Holly uvědomuje, že na rozdíl od ní její kamarádky „žijou“: jedna čeká dítě a druhá se bude vdávat. Ona poznává Williama – bývalého kamaráda jejího manžela, se kterým dokonce stráví noc. Pak se vydává za Gerryho rodiči. Zde na ni čeká další dopis od Gerryho... (TV Prima)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (887)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Od první vteřiny až po poslední setinu sekundy jsem měla husí kůži. Aby taky ne, Gerard Butler, se kterým jsem bohužel dosud neměla tu čest, je jedním z nejlepších herců posledních let. Díky tomuto filmu jsem navíc začala nekonečně zbožňovat Hilary Swank. Role Holly v jejím podání byla neskutečně smyslná. Perfektně zahrála věkový rozdíl v jednotlivých částech. Při scéně, kdy leží v posteli a přehrává si záznamník s Garryho hlasem, jsem brečela fakt nahlas. P.S. Miluji Tě mě nepřestává okouzlovat a vždy mě rozpláče i rozesměje. Navíc překrásný soundtrack film dělá ještě emotivnějším. ()

Ony 

všechny recenze uživatele

Mám na tento film zlost. Na jednu stranu mě potěšil (herci, hudba, hollywoodská klasika v televizi v pozadí, na moje poměry ne úplně obvyklý příběh), ale kde je ten účinek? Herci ať se klidně přetrhnou, ale ty situace nežeru. Odkdy jsou pohřby našich nejbližších taková sranda? I u některých dalších scén jsem byla odkázaná na svoje buranské "có??", jelikož elegantní wtf jsem si ještě neosvojila. Celkový dojem není špatný, ale na nějaké zvíření emocí a vžívání do postav to bylo moc chladné, na pobavení s nadhledem zase moc sladké. Jsem ztracena. ()

Reklama

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Že nebožtíci přejí lásce, to věděl už Billy Wilder, ale ten uměl nějak! opříst sladkou pavučinkou a nějak! rozesmát. I nebožtík Garry se o to pokusil, u mne ale neuspěl, ačkoli se aktéři většinou na plné chrupy usmívali nebo na plné váčky slzeli a při tom se ujišťovali, jak moc pro sebe znamenají. Dialogy místy hloupoučké, scének odjinud kopec, občas podařená replika i celá skeč, ale stejně jsem jednu chvíli hořce zalitovala, že sedím v kině a tudíž se nemůžu natáhnout a spát. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Gerry si vždycky uměl užívat života. Zpíval, řádil po barech a neustále se kočkoval se svou ženou Holly. Gerryho si však zamilovala zákeřná potvůrka zvaná rakovina a čerstvá vdova Holly najednou neví, jestli má ještě smysl žít. Jenže Gerry jako správný chlap smířený se smrtí včas pochopil, že netrpí ten, který zemře, nýbrž ten, který musí najednou žít sám. Připraví tedy pro zmatenou Holly návod pro nastartování nového života a jako grafoman ze záhrobí řídí pečlivě promyšlenými dopisy její kroky směrem k novému štěstí. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Výborný nápad, skvělá hudba a občas příjemné komediální scény v kontrastu s těmi dramatickými a dojemnými. Kdyby ústřední dvojici neztvárnili Gerard Butler a Hilary Swank, dal bych možná i čtyři hvězdy. Nemůžu si pomoct, ale ti dva mi prostě nejsou sympatičtí a tudíž jsem s nimi ani pořádně nežil jejich příběh. Lepší 3* si ale tento snímek rozhodně zaslouží. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (14)

  • V závěrečné scéně se v jednom záběru na Williamově (Jeffrey Dean Morgan) bundě objeví kousek slámy, přestože tam předtím nebyl. (LaserJet)
  • Počas natáčania scény, v ktorej Gerard Butler (Gerry) predvádza striptíz, jeho traky zasiahli Hilary Swank (Holly) do čela. Výsledkom bolo porezanie, ktoré muselo byť zašité niekoľkými stehmi v nemocnici. (ladko)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 30 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

P.S. Miluji tě se dočká po letech pokračování

P.S. Miluji tě se dočká po letech pokračování

13.02.2020

Oblíbená romantická komedie P.S. Miluji tě podle knihy Cecelie Ahern se oficiálně dočká po třinácti letech pokračování. Studio Alcon Entertainment získalo práva ke knize Postscript od stejné autorky,… (více)

Reklama

Reklama