Reklama

Reklama

Mezi námi děvčaty

  • USA Freaky Friday (více)
Trailer

Obsahy(1)

Energická psycholožka Tess Colemanová je vdova. Vychovává sama patnáctiletou Annu a mladšího Harryho a zanedlouho se má provdat za přítele Ryana. Ona i dcera mají každá své starosti a příliš spolu nevycházejí. Zatímco Anna není vůbec nadšena, že se matka chce znovu provdat, Tess zase vadí Jake, do kterého se zakoukala její dcera. Anninou jedinou radostí je rocková kapela, zkoušejí v garáži a připravují se na konkurz. Jejich vystoupení je však ohroženo, protože se ve stejnou dobu koná předsvatební hostina matky a Ryana. Když se ji Anna pokouší přemluvit, je z toho hádka, do které nečekaně zasáhne majitelka čínské restaurace se svou matkou. Stará žena jim nabídne kouzelný koláček s proroctvím. A když se pak ráno obě probudí, zjistí, že si vyměnily těla. Po marných pokusech o návrat si uvědomí, že jedinou nadějí je zajít znovu do čínské restaurace. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Jedná sa tu dokonca o DRUHÝ remake filmu z roku 1976, ale vôbec nepôsobí dojmom "Odvar z odvaru". Avšak tento film je originálny a vtipný. Mmôže za to hlavne skvelé obsadenie a chytrý scenár. Na vrchole si sedí Jamie Lee Curtis (Whooooo), ktorá nemá chybu. Keď som ju videl, aj som zabúdal na to, že má cez štyridsať a myslel som si, že je to nejaká teenegerka, ktorá má doma kapelu a hrá garážový rock'n'roll. Takisto aj Lindsey Lohan je úžasná. Scenár je plný vtipov a zábavných postáv ako je napríklad čínska kuchárka, či starý otec rodiny (It's an earthquake!), ktorý je FAKT úžasný. Ak by som mal filmu niečo vytknúť, tak bolo by to určite to, že občas tempo filmu klesá a neprichádzajú žiadne vtipy. Je tam niekoľko nudných pasáži (hlavne až príliš dlhý úvod), ktoré sú však striedané s mnohými veľmi vtipnými scénami (rockový koncert). Ak mám pridať ešte niečo, čo ma na tomto filme dostalo, tak to je učite soundtrack. Mnohé filmy s teenegermi majú podobný soundtrack, plný garážového rocku, avšak tam je to poväčšine iba zmes neoriginálny, ale hlavne nudných pop-rockových piesní. Tu je to však jedna veľká pecka, ktorej určite vládne pieseň, ktorú po väčšine filmu hrala kapela hlavnej hrdinky. Takto si predstavujem dobrý garážový rock a soundtrack k filmu s teenegermi! Nuž, čo dodať na záver? ROCK'N'ROLL!!!!! ()

castor 

všechny recenze uživatele

Zdravá nenávist mezi dospívající dcerou a její konzervativní matkou je v dnešní době docela běžná věc. No, a tak dlouho si lezly krkem, až jejich hádky vyslyšela stará Číňanka, a světe div se, ráno měly vyměněná těla. A zároveň i úlohy. Staromódní matka se tak musí postarat o dceřiny školní resty se zasedlým profesorem a o jednoho sympatického mladíka; dcerunka-rebelka zase o matčiny pacienty a mírně rozladěného snoubence. A povedená komedie je na světě!! 95 minut uteče jako voda, člověk ani nemá čas se nudit. Navíc když na plátně dominují Jamie Lee Curtis a o generaci mladší Lindsay Lohan, kterou si toho času všichni spojovali především s roztomilými dvojčátky z rodinného snímku Past na rodiče. Jenže ona dospěla, fyzicky dozrála a herecky se máme na co těšit. Trošku morální, místy neobratné, přesto jedna z nejlepších rodinných komedií (z americké provenience) uplynulých let!! ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

Nikdy by som neuveril, že dám takémuto filmu štyri hviezdičky... Bohužial ( bohudík ) "Medzi nami dievčatami" je natoľko strelene milý príbeh, že si ozaj zaslúži moje hodnotenie. Curtis je úžasná a priznávam bez mučenia, že i bulvárom pretriasaná Lindsay dokáže zahrať svoju úlohu. ( Priznávam, že som ju podceňoval ). Fajn zábava, odporúčam. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Po prvom pozreti sa mi tento film az tak moc nepacil a myslel som si, ze na csfd najdem väcsinou hodnotenia s tromi hviezdickami, preto ma vyssie hodnotenia prekvapili a presvedcili si tuto skvelu komediu pozriet este raz. Po druhom pozreti sa mi to pacilo omnoho viac, dobre dialogy aj scenar, nasmial som sa. Jamie Lee Curtis je super. ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

No to byla správná taškařice! Kdyby nebylo slabšího závěru, dal bych možná i hvězd pět. Válel jsem se smíchy a i když byla zápletka občas nervydrásající, dalo se to v nějakém jiném pokoji rozdýchat, a pak se opět vráti k televizi. Ještě musím ocenit, jak ze začátku hrála Lindsay Lohan. Ve všech ostatních filmech se teenageři chovají úplně jinak, než jací jsou ve skutečnosti. Tady ale byla Lindsay přesně taková, jaký bych byl nejspíš já, což, jak nad tím tak přemýšlím, vlastně vůbec nemusí znamenat realisticky ztvárněnou postavu :-) ()

Galerie (65)

Zajímavosti (31)

  • Jako pocta matce Jamie Lee Curtis (Tess), Janet Leigh, známé mimo jiné z filmu Psycho (1960), se ve filmu objevuje postava jménem pan Bates. (Jedná se o narážku na slavnou postavu Normana Batese.) (Katka189)

Reklama

Reklama