Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Obsahy (10)

Kdo přežije - Návrat hvězd

Kdo přežije - Návrat hvězd (2004) (série)

Natáčelo se na Perlových ostrovech poblíž Panamy. Osmnáct soutěžících, kteří mají zkušenosti z předešlých řad, je rozděleno do tří kmenů – Saboga, Chapera a Mogo Mogo. V následujících dnech budou tyto týmy bojovat o odměny a hlavně o imunitu, která zajišťuje setrvání v soutěži. Posledních devět hráčů se sloučí do kmene Chaboga Mogo a právě v tomto okamžiku začíná každý bojovat sám za sebe. Kdo se stane „posledním trosečníkem“ a vyhraje hlavní cenu v podobě milionu dolarů?

Kdo přežije - Jižní Pacifik

Kdo přežije - Jižní Pacifik (2011) (série)

Dvacátá třetí sezóna se opět natáčela na ostrově Upolu v souostroví Samoa. Osmnáct odvážných trosečníků je rozřazeno do dvou kmenů – červeného Savaii a modrého Upolu. Mezi těmito soutěžícími jsou i dva hvězdní hráči z předešlých sérií. Můžeme se těšit na soutěže o imunitu a odměny. Posledních dvanáct soutěžících se sloučí do kmene Te Tuna a od této chvíle hraje každý sám za sebe. Vítěz této soutěže si odnese milión dolarů a titul „Poslední trosečník“.

Kdo přežije - Hrdinové proti padouchům

Kdo přežije - Hrdinové proti padouchům (2010) (série)

Hrdinové versus zloduši - přesně takový název nese 20. řada americké reality show Survivor, která se natáčela na samojském ostrově Upolu. Setkáme se zde s dvacítkou soutěžících, které jsme mohli vidět už v předešlých sériích. A jak napovídá titulek, nebudou to jen tak ledajací hráči. O jeden milión dolarů se totiž utkají oblíbení, sympatičtí "trosečníci" proti těm, jejichž pověst není zrovna nejlepší. Kdo zvolí nejlepší strategii, vydrží všech 39 dní a odnese si výhru?

Kdo přežije - Jeden svět

Kdo přežije - Jeden svět (2012) (série)

Čtyřiadvacátá série Kdo přežije se natáčela na ostrově Upolu, tedy na stejném místě jako předešlé řady Samoa, Heroes vs. Villains a South Pacific. Novinek je zde hned několik. Za tu nejvýraznější můžeme považovat to, že hráči budou rozděleni do 2 týmů a to do mužského (Manono) a ženského (Salani). Navíc budou oba kmeny žít společně na jedné pláži. K dispozici budou také dvě skryté imunity, každá bude určena jednomu kmeni. Pokud některý soutěžící najde imunitu konkurenčního týmu, bude muset do nejbližší kmenové rady předat sošku někomu z druhého týmu. V této řadě též nebude Ostrov vykoupení, který nahradí soutěže o odměny. Kdo přežije všech 39 dnů a stane se tak vítězem miliónu dolarů?

Kdo přežije - Markézy

Kdo přežije - Markézy (2002) (série)

Dějištěm této řady je ostrov Nuku Hiva. Právě zde, na největším ostrově souostroví Markéz, je vysazeno šestnáct odvážlivců. Ti jsou následně rozděleni do dvou kmenů (Maraamu, Rotu) a tím začíná jejich devětatřicetidenní cesta za jedním miliónem dolarů. Během této doby je čeká spousta soutěží o odměny v podobě jídla, základních potřeb, náčiní a hlavně "imunity", která zajišťuje postup do další části hry. Kdo se stane oním posledním "přeživším"?

Kdo přežije - Samoa

Kdo přežije - Samoa (2009) (série)

Další, v pořadí již devatenáctá série Kdo přežije, se natáčela na samojském ostrově Upolu. Jako tradičně je dvacet soutěžících rozřazeno do dvou kmenů (Foa Foa a Galu) a v následujících devětatřiceti dnech budeme opět svědky bojů o "imunitu", jídlo a základní potřeby. Chybět samozřejmě nebudou ani kmenové rady. Kdo vydrží do konce a vyhraje milión dolarů?

Kdo přežije - Mikronésie

Kdo přežije - Mikronésie (2008) (série)

Šestnáctá série této známé reality show se natáčela na ostrově Koror v souostroví Palau. Právě zde je vysazeno 20 soutěžících, kteří budou rozděleni do 2 kmenů (Airai a Malakal) a následně budou den co den (po dobu 39 dnů) bojovat o jídlo, základní potřeby a tzv. imunitu. Vítěz soutěže si nakonec odnese 1 milión dolarů.

Šéf na grilu

Šéf na grilu (2011) (pořad)

Třetí pořad TV Prima se Zdeňkem Pohlreichem se týká grilování. "Šéf" nás seznámí nejen s mnoha novými recepty, ale také s radami ke správné přípravě a samotnému grilování nejrůznějších lahůdek. A navíc se prostřednictvím Haliny Pawlowské dozvíme něco o Zdeňkově životě.

Témata jednotlivých dílů:
1. Steaky
2. Burgery
3. Kotlety
4. Ryby
5. Drůbež
6. Speciality

Robin Hood: Cesta ke slávě

Robin Hood: Cesta ke slávě (2010) (pořad)

V této zábavné castingové show musí soutěžící přesvědčit porotu i diváky, o svých pěveckých, hereckých a tanečních schopnostech. Vítězové soutěže získají smlouvy na hlavní role Robina a Mariany v muzikálu Robin Hood. V porotě usedli Ján Ďurovčík (režisér tohoto muzikálu), Ondřej Soukup (autor hudby), Gabriela Osvaldová (autorka textů) a Michal Kocourek (producent a ředitel Divadla Kalich). Pořad moderují Martina Kociánová a Petr Vondráček.

Prostřeno!

Prostřeno! (2010) (pořad)

V této kuchařské soutěži se každý týden mezi sebou utkává 5 soutěžících. Každý den jeden ze soutěžících vaří u sebe doma večeři pro ostatní a na konci večera hosté vždy hodnotí snahu a výkon hostitele (v rozmezí od 1 do 10 bodů). Ten, kdo získá nejvíce bodů, vyhraje na konci týdne 25 000 Kč a stane se „hostitelem týdne“. Pořadem provázejí manželé Václav Vydra a Jana Boušková.

Reklama