Reklama

Reklama

Kdo přežije - Návrat hvězd

(série)

Obsahy(1)

Natáčelo se na Perlových ostrovech poblíž Panamy. Osmnáct soutěžících, kteří mají zkušenosti z předešlých řad, je rozděleno do tří kmenů – Saboga, Chapera a Mogo Mogo. V následujících dnech budou tyto týmy bojovat o odměny a hlavně o imunitu, která zajišťuje setrvání v soutěži. Posledních devět hráčů se sloučí do kmene Chaboga Mogo a právě v tomto okamžiku začíná každý bojovat sám za sebe. Kdo se stane „posledním trosečníkem“ a vyhraje hlavní cenu v podobě milionu dolarů? (Deco.20)

(více)

Recenze (80)

Flory14 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER: "Jste All Stars tak se starejte" takhle začala první hvězdná série. Na začátku soutěžící dostali jen kotlík a mačetu, nic víc. Čím novější jsou řady, tím více tento krok uznávám a kvituji ho. Řada která dala dohromady opravdu to nejlepší co jsme za prvních sedm sérií mohli vidět. Dočkali jsme se zde nejpevnějšího páru v historii, která vyústila až ve slavnou větu " postarej se o ní a já se postarám o tebe". Jeden kmen zažil asi nejhorší noc co mohl, když chytrák Rupert postavil domeček na pláži kterej si při bouřce sesypal a soutěžící museli strávit celou noc na dešti. Skvělá hra Bostona Roba, hlavně po sloučení to byla krasojízda. Krásná oldschool řada s těmi nejlepšími oldschool hráči. Vítěz je dle jeden ale z nejhorších, nicméně mi to nekazí pocit z celkové řady. NEJVÍCE ZAPAMATOVATELNÝ MOMENT: Big Tomo vyřazení a koukání Robovi do očí NEJKLÍČOVĚJŠÍ MOMENT: Záchrana Amber od Lexe NEJLEPŠÍ HRÁČ: Boston Rob Mariano NEJOBLÍBENĚJŠÍ HRÁČ: Boston Rob Mariano ()

longercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek byl pro mě naprosto úžasný, a když si vzpomenu, jak si Colby očima nedůvěřivě měří svoje spoluhráče a pak pronese jednoduše geniální větu: I donť trust any of you sons of guns! a všichni se začnou smát: Nádhera. Bohužel se pak ale vyloučili ti zajímavější hráči relativně brzo, do popředí se dostala věci jako aféra se Susan, kterou už od Bornea nesnáším, a úroveň trochu klesla. U finálové dvojice si myslím, že máme klasický rozpor. Dát to radši tomu kdo si vytvářel vlastní osud, zároveň tak ale ničil lidské city nebo to dát raději tomu, se kterým máte lepší vztah, tomu kdo seděl trochu v pozadí a nechal svého partnera dělat za sebe tu špinavou práci. Podle mě je asi důležité položit si otázku, do jaké míry věděla Amber, co dělá, což se ale asi nikdy nedozvíme… ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejlepších řad, která brutálně začala a poté to bylo horší a horší. Až se nakonec došlo k nepochopitelné finálové dvojici. Soutěžící byli asi pořádní kreténí, když nevyužili mnoha šancí k rozdělení finálové dvojice. Ke konci tedy začala být soutěž brutálně nezajímavá. A moje hodnocení neovlivní ani věštecké schopnosti a následná smrt rodinného příslušníka jednoho ze soutěžících. 3* ()

DonQ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY. Parádní nostalgie na předchozí série. Po většinou byli vybráni skutečně zajímaví soutěžící a několik vítězů. Každopádně obrovská škoda, že Ti nejzajímavější hráči byli eliminováni poměrně brzy. V druhé polovině mi již začalo být velmi protivné duo pozdějších vítězů, kdy jsem leckdy nepochopil, jak jim to mohlo tak jednoduše procházet. Člověk by od ostřílených hráčů očekával trochu více taktiky a rozumu. Takže pouze za čtyři, právě vzhledem k tomu, že to nejlepší nabízí první polovina série a pak jde napětí postupně dolů. Trochu mne celkově začíná na Survivorech ubíjet způsob jakým lze nejeefektivněji vyhrát soutěž, byť jde o taktiku vyloženě divácky neatraktivní. Čest hráčům jako Hatch a jiní, kteří se nesnažili jen tiše proplouvat, ale skutečně hrát. ()

Moly 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neskutečně jsem se těšila. Kvůli téhle řadě jsem se podívala i na Thajsko (a celé ho vytrpěla až do hořkého konce). Stálo to za to? Rozhodně! All Stars, ať už se nám to líbí, či ne, přináší určitě to nejlepší, ale také to nejvyhrocenější, nejsilnější, nejzajímavější a nejnehoráznější. Pro někoho bylo možná těžké sledovat své dřívější oblíbence vyvíjející se ve hře, ale často také degradující. Pro mne to byla až do sloučení neuvěřitelná (vyjma dvou incidentů), koncentrovaná zábava. Po sloučení se průběh hry stal poněkud monotónějším, ovšem za tento můj pocit možná může i to, že jsem znala finálovou dvojici a vítěze/vítězku předem. Zato závěrečná kmenová hra jakýkoliv náznak nudy zahnal jako kouzelným proutkem (a částečně jej nahradil silným znechucením z dříve v mých očích důstojných hráčů, kteří prodělali regresi ve svém psychickém vývoji asi někam do první třídy základní školy, kdy by se už měli začít stávat samostatnými jedinci, kteří chápou, že pomstu za rozkopané bábovičky a vlastní hloupost požadovat nemohou). Dostavilo se zklamání? Částečně. Snad bych totiž čekala, že jde-li o all stars řadu, soutěžící už vědí, jak hrát, vědí, co je hra a co je dovoleno, co je přátelství a co je business (Lexi!) a že si nebudou nalhávat do kapsy. Někteří to zvládli. Jiní ne. Favorité: Boston Rob, Amber, Richard, Ethan, Rupert, Shi-Ann, Prudiči: Jenna L., Sue, Tom, Lex, Kathy (částečně). //Tom Riddle: Ač by mi nevadilo, kdyby se někteří hráči v této sérii vůbec neobjevili (že, Sue!), volba produkce byla poměrně jasná. 8. série se natáčela příliš brzy po skončení 7. série a spousta kvalitních hráčů z ní se nemohla zúčastnit ze zdravotních důvodů (př. Sandra), alespoň Rupert to zvládl. To znamená, že je třeba vybrat 18 lidí (tedy už 17) ze 6 sérií, přičemž by bylo záhodno, aby každá ze série měla svého zástupce (Shi-Ann je jedinou rozumnou volbou, uvažovatelným by byl Brian, kdyby neměl příliš velké finanční nároky). To máme 5 sérií a 16 lidí. Ačkoliv měla 1. série silné početní zastoupení (Richard, Sue, Rudy, Jenna), je pravda, že po 3 letech od poslední klapky nechtělo mít se Survivorem dost hráčů z Bornea nic společného (Greg, Colleen, Kelly). Austrálie byla vybrána dobře, možná by někteří upřednostnili Elizabeth nad Amber, ale ta také neměla zájem (pokud vím). Za 3. sérii je vybráno rovněž poměrně dobře. Lex byl zajímavý a dost lidí mu přálo lepší umístění, Ethan vyhrál a je to sympaťák, Tom byl bavič (znemožnil se až tady, na to nezapomínejme). Osobně jsem postrádala Theresu, ale co se dá dělat. A konečně tu máme 4. sérii, Markézy. Tam děkujme za účast Boston Roba, který byl spolu s Kathy tím nejlepším, co nám tahle série přinesla. A abych nezapomněla, za 6. řadu byla pozvána i Heidi, ale ta odmítla (po návratu z Amazonie trpěla problémy s ledvinami). Rob a Jenna jsou uspokojiví, snad mi tu chybí Matthew či Deena, ale kde je těm dvěma konec... ()

Galerie (4)

Zajímavosti (16)

  • Kvůli osobním důvodům odmítla účast v soutěži Colleen Haskell, kvůli práci pro pořad The View (od r. 1997) odřekla Elisabeth Hasselbeck, Brian Heidik za svůj návrat požadoval extra peníze, což produkce nepřijala, a Sandra Diaz-Twine účast odmítla, protože se v té době léčila z parazitického onemocnění z předešlé série. (PanCitron)
  • Kvůli incidentu s penisem při jedné ze soutěží se Susan Hawk chtěla s Richardem Hatchem soudit. (AlohaAnty)
  • Súťažiaci Rupert Boneham bol v dvoch za sebou idúcich sériách, a to Perlové ostrovy a All Stars. (nolitimere)

Reklama

Reklama