Reklama

Reklama

Kdo přežije - Hrdinové proti padouchům

(série)
  • USA Heroes vs. Villains

Obsahy(1)

Hrdinové versus zloduši - přesně takový název nese 20. řada americké reality show Survivor, která se natáčela na samojském ostrově Upolu. Setkáme se zde s dvacítkou soutěžících, které jsme mohli vidět už v předešlých sériích. A jak napovídá titulek, nebudou to jen tak ledajací hráči. O jeden milión dolarů se totiž utkají oblíbení, sympatičtí "trosečníci" proti těm, jejichž pověst není zrovna nejlepší. Kdo zvolí nejlepší strategii, vydrží všech 39 dní a odnese si výhru? (Deco.20)

(více)

Recenze (130)

Zdeňka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na tuhle série jsem se těšila jako malá holka a opravdu velkolepý úvodní nástup byl naprostá bomba. Emoce se mnou mávali sem a tam a já se nedokázala přestat usmívat. Avšak jakmile se hra rozjela dostavilo zklamání, Ruperta a Jamese bych nominovala za největší idioty této série a z ženských mě jako vždy nejvíce vytáčela Cirie a Amanda, doufám, že už se v Survivor nikdy neobjeví. Velmi mile mě překvapila Jerri, která si zpravila obrázek z předchozích řad a Coach byl kouzelnej. Největším favoritem byl Rob, po jeho vypadnutí jsem to přála vítězce - skvělá přátelská hra + výborné hlášky. Russell měl už okoukanou hru, pro mne jako pro diváka celkem dost nezajímavou. Favorit: Boston Rob ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už při seznamu hráčů této řady se dalo čekat, že se bude jednat o velký souboj a oproti první All-stars k němu i došlo. Hlavně (nepřekvapivá) "bitva" o nadvládu v kmeni Villains a jejíž následky zajisté udělali z této série tak fenomenální podívanou. Byla krása sledovat všechny ty až šílené tahy, rozhodnutí a perfektní podrazy a to vše s oblíbenci předchozích řad. Ano někteří šli moc brzo, přesto v takovém množství s tím člověk musí logicky počítat. A vítěz rozhodně zasloužený. O mnoho lépe zahraná hra než předtím, ačkoliv z finálové trojice bych to přál komukoliv. Nejoblíbenější hráči: Russell, Parvati, Sandra, Steph, J.T. ()

Reklama

tom.cube 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY! Rozhodně jedna z nejlepších sérií Survivora, ne-li vůbec nejlepší. Už při prvním díle jsem si pochvaloval skvělý casting (vyjma Sandry, u té jsem nechápal, co tu dělá), zj. složení padouchů předznamenávalo skvělou zábavu. Slizouni Tyson a Rob, zabiják draků Coach, černá vdova Jerri, konspirátorka Parvati, vztekloun Randy a jeden z největších mastermindů hry Russell - k dokonalosti chyběl jen Fairplay a Hatch. Hrdinové jsou z počátku úplně neschopní, brzké vyřazení Steph, Colby za zenitem, uřvaný James, nevýrazný Rupert - zatímco u padouchů se rozjíždí velká mocenská hra a ďábelský Russell s Parvati, navzdory číslům, postupně nabírají na síle. Při vyřazení Tysona jsem smíchy málem spadnul ze židle a to nejlepší mělo teprve přijít. Nevím, co všichni mají proti Parvati, ta tu předvedla skvělou hru, s několika brilantními tahy. Čímž se dostáváme k jediné vadě na kráse této série a tou je pro mě absolutně nepochopitelná vítězska Sandra - už podruhé tato žena vyhrála Survivora tím, že nedělala absolutně nic, což je z mýho pohledu dost směšný. Geniální loutkař Russell bohužel ani napodruhé nepochopil, že pokud se k lidem po celou dobu chová, jak ke kusu hovna, těžko od nich může očekávat hlasy na finální radě. Zaslouženým vítězem byla Parvati, ve všech ohledech - prokoukla veškeré lži, co se na ní snášely, výborná taktická hra, silná bojovnice na výzvách, s permanentním terčem na zádech. Škoda. ()

Laerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nad některými výběry "hrdinů" a "zloduchů" se nemá cenu pozastavovat. Prostě někdo mohl, někdo nechtěl, jiný nemohl (a byl ve vězení), atd... Namíchat dvě poměrně vyrovnané skupiny je docela dřina, a dopadlo to vcelku obstojně. S vítězem jsem spokojená. Pocítila jsem silné zadostiučinění, že to opět nevyhrál jeden jistý pán-všeho-aneb-ropný-magnát-bez-titulu-sole-survivor. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Perfektní série u které mě několikkrát málem kleplo. Zprvu mě hodně překvapilo jak většině hráčů(i mých oblíbencům)od posledně nehorázně nabobtnalo ego, a než jim začalo hořet u prdele(nebo je nezbrzdila vyšší moc)chovali se jako arogantní mistři světa... V tomhle ohledu mě velmi překvapil Rob, který se za ty roky opravdu přetrransformoval z bezohledného zmrda na sympaťáka s-až hrdinským-srdcem......... Poprvé za ty roky, co jsem opravdu spokojený s výsledkem(já to té Neúnavně hláškující osobě prostě přál). Až na pár vyjímek(hlavně v první půlce hry, kde odpadlo dost hodně silných hráčů)dostali všichni přesně to co zasloužili(tozn. někteří vůbec NIC-muheheéé :D )............. V rámci survivorů 100% ()

Galerie (3)

Zajímavosti (24)

  • Russell Hantz byl jediný soutěžící, který šel do hvězdné série takzvaně s čistým štítem. Vzhledem k tomu, že natáčení začalo pouhých 20 dní po skončení Kdo přežije: Samoa (od r. 2009)), zůstal Russell celou dobu na Samoe a strávil zde tedy včetně pauzy mezi sériemi skoro 100 dní v kuse. (LucasAbelle)
  • Ace Gordon měl být původně v kmeni Villain, tedy Padouchů. Až 3 dni před natáčením byl vyškrtnut. (BLANIK.)

Reklama

Reklama