Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (24)

plakát

Naruto (2002) (seriál) 

"Blbost pro děcka", říkali. Pfff, to tak. Anime Naruto v sobě skrývá mnohem víc než se člověku může zdát. Chce to kašlat na první dojem, projet alespoň celou první sérii a pak se uvidí. Každá série je příslib spousty emocí, parádního vývoje postav a skvělého příběhu!

plakát

Hunger Games: Vražedná pomsta (2013) 

Tak obrovský skok oproti prvnímu dílu jsem nečekal a jsem rád že jsem se přinutil na druhý díl podívat. Stálo to za to, konečně jsme se dostali k nějakému smysluplnému příběhu a vývoji postav. Už se těším na další pokračování.

plakát

Enderova hra (2013) 

Sci-fi nářez s pořádnými vesmírnými bitvami tu už nějaký čas nebyl a že v něm vesměs všechny hlavní role hraje parta dětí? No a co, když hrají dobře a film si udrží vážnost, pak s tím nemám problém.

plakát

Pod kupolí (2013) (seriál) 

Ačkoliv seriál nabádá k přemýšlení tak zatím nevím jaký udělat závěr. Samotné téma s kupolí, která se jen tak zjeví kolem malého městečka, působí tajemně a velice zajímavě, na druhou stranu problémy uvězněných obyvatel mi příjdou trošku kýčovité a přehnané... Otázkou zůstává jak se seriál dále vyvine.

plakát

Pán času (2005) (seriál) 

Ten nejlepší seriál který znám. Spousta britského humoru, často akční a napínavý děj, který někdy ani nemusí dávat smysl ale vy hltáte každé slovo v očekávání co bude dál.To vše nádherně podkresluje dokonalý soundtrack od Murraye Golda. Kdyby nic jiného tak za epizodu "03x10 Blink" zaslouží seriál moje plné hodnocení a můj nekonečný obdiv.

plakát

Kronika (2012) 

Pomalejší rozjezd ale ten až tak nevadil, pohodoví herci a zajímavý příběh. Co mi vadilo a za co strhávám nejvíce je kamera. Proboha proč to museli natočit takto?

plakát

Kocour v botách (2011) 

Kocour je ve Shrekovi prostě mnohem víc cool než tady, dalo se to udělat určitě lépe je to škoda.. Možná bych hodnotil víc kdybych toho mnohem víc neočekával.

plakát

Vyměřený čas (2011) 

Sice nedávám plný počet ale "In Time" se mi velice líbil. Svět kde měnou je čas se zas tolik neliší od našeho (nemáš "čas" -> zemři = nemáš peníze -> zemři) a kdo ví, třeba si za pár let opravdu budeme chodit do banky pro další den života.. Každopádně zajímavá myšlenka a pěkně ztvárněný svět "času" si mě získal. 79%

plakát

American Horror Story - Murder House (2011) (série) 

Ujeté, šílené, zvrácené, trošku strašidelný, tajemné a napínavé to vše tenhle seriál vystihuje. kam se na něj hrabou některé "hororové" celovečeráky. Ve své kategorii mě nenapadá jediný seriál který by Amerikan Horor Story mohl konkurovat (existuje vůbec takový?). Prostě zase něco nového a originálního, jsem zvědav jakým směrem se dále bude ubírat.

plakát

Černý jestřáb sestřelen (2001) 

Black Hawk Down vás vtáhne do děje a nepustí, nechá vás seznámit s hlavními hrdiny a vy s nimi prožijete každou vteřinu filmu. Jde o nejlepší válečný film který jsem viděl a kdo ví jestli bude někdy překonán. Výborné obsazení, výborná hudba, napětí, akce, emoce to vše dělá z Black Hawk Down jeden nezapomenutelný zážitek.