Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Transformers

Transformers (2007)

Po shlédnutí tranformerů jsem jen mlčel úžasem, film nadupaný akcí s výbornými efekty, trošku střelený hlavní hrdina a krásná Megan, povedení transformeři a plno dalšího... to vše ve výborně zrežírovaném komixovém filmu. Co dodat 95%.

Kick-Ass

Kick-Ass (2010)

Proč si nezkusit býti superhrdinou? Povedený příběh, Cage v kostýmu batmana, drsná Mindy a Kick-Ass který zpacká na co sáhne, prostě šílená, akcí nabitá komiksovka která předčila mé očekávání.

Já, robot

Já, robot (2004)

Dlouho jsem si myslel ze mě tenhle film nijak nenadchne , ovšem opak byl pravdou , po nekonečné době co mi dvd leželo kdesi v šuplíku jsem se k němu konečně dostal a litoval že jsem se na něj nepodíval už dříve. Will Smith zahrál svojí roli odpůrce robotů úžasně a film po celou dobu něčím překvapuje. I, Robot splnil to co očekávám od filmu na spestření nudného zimního večera na jedničku.

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu (2001)

Epická fantasy story která pohltí každého kdo o ní třebas jen letmo zavadí. Příběh středozemně kde se musí sjednotit nejmocnější národy a společně čelit svému osudu. Ve velice rozmanitém příběhu se setkáme s lidmi,elfy,trpaslíky,hobity,skřety ale třeba i se stromovými enty..

Černý jestřáb sestřelen

Černý jestřáb sestřelen (2001)

Black Hawk Down vás vtáhne do děje a nepustí, nechá vás seznámit s hlavními hrdiny a vy s nimi prožijete každou vteřinu filmu. Jde o nejlepší válečný film který jsem viděl a kdo ví jestli bude někdy překonán. Výborné obsazení, výborná hudba, napětí, akce, emoce to vše dělá z Black Hawk Down jeden nezapomenutelný zážitek.