Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (19)

plakát

Premiér (2019) (seriál) odpad!

No ty krááávo, to je brutální ultra mega hovno. Věděl jsem že je soukup (čti soukup s malým) narcistickej debil, ale todle naprosto předčilo mé nejhorší noční můry. Wow, to je na vydloubnutí očí z důlků. Neuvěřitelný, že existuje někdo, kdo má prostředky natočil tak příšerný auto-porno a ještě se s naprostým klidem sám poplácat po zádech. Jestli se někdy jára opravdu dostane do politiky, tak snad začnu věřit v boha, aby nás ochraňoval a soukupa nechal přejet popelářskym autem...

plakát

Ona (2013) 

Původně se mi námět zdál opravdu zajímavý a těšil jsem se, jak se vžiju do děje. To sem se ale drobet přepočítal. Nemyslím si, že by scénář nebo režie byly nějak vyloženě špatné, ale toto prostě neměl být dvouhodinový film. Problém je, že hned ze začátku si neuvědomíte, že je to hrozně utahané a zdlouhavé, ale jen co vám to docvakne, tak usnete.. Mně to začínalo docházet v první polovině filmu, tehdy jsem se zapřemýšlel, jakto že se mi to zdá najednou tak zpomalené a nezajímavé, když první polovina byla tak.... cvak.. vlastně taky nezajímavá! Koukali sme na to ve čtyřech lidech (z toho dvě holky) a podle malinkých oček všech přítomných po konci filmu, si nejsem jist, v kolika sme ho opravdu "dokoukali". Každopádně já takových 40 minut určitě prospal, přičemž děj mi nijak neunikl... Toť má zkušenost. Možná jsem na toto dílo neměl dostatečně emo náladu, možná měl na mě Joaquin až moc přihřátej knír, ale rozhodně vim, za co strhávám celou jednu hvězdičku, z jinak pro mě 3* filmu. Je to za to, že má Scarlett jednu z hlavních rolí, ale za celý film se ani jednou neukáže!

plakát

Buřtcajk (2012) (pořad) 

1* je za název pořadu (ten mě pobavil víc, než cokoli v jeho obsahu) a pár vtipů, kterými Izer svůj pořad občas proloží, zbytek bohužel vůbec není buřtcajk, ale pěknej bullshit... A to mám Zdendu jinak fakt rád, jako vypravěč vtipů je pro mě snad nepřekonatelný. Doufejme, že se brzy ukáže s o mnoho kvalitnější záležtostí.

plakát

Válka světů (2005) 

Konec mě opravdu vyloženě namíchl a pohřbil celý zážitek, tím pádem byl film, slušně řečeno, velkým zklamáním a dvojnásob za to, že byl režírovaný Spielbergem. I když byly efekty moc hezký, prakticky nedokázali vykompenzovat míru zklamání z konce, a po chvíli mě i přestaly bavit Cruisovi neustále zvlhlé oči.. Navíc jsem se ve filmu setkal s spoustou nelogičností, ale ty už nemá smysl rozebírat.. 45% a můžou bejt rádi.. Hm koukám, že toto všechno již bylo stokrát řečeno, tak jsem prostě taky jeden z těch, co nebyli nadšeni.

plakát

Já, legenda (2007) 

Pff a to je jako všechno? Přišlo mi, že v půlce filmu tvůrce najednou přestala práce bavit, a jen ho v rychlosti ukončili.. Tak suchý jsem si to nepředstavoval. Nebo abych nebyl úplně negativní. První hodina byla zajímavá, Will a jeho čokl na toulkách po newyorské prérii, pěkný. Ale všechno ostatní, po této části, byla opravdu nepropracovaná, nezáživná a uspěchaná podívaná... Víc jak tři rozhodně dát nemohu.

plakát

Bejvalek se nezbavíš (2009) 

Někdo mě na tendle film vytáh do kina, tak se přece za ty prachy nemůžu a nechci nudit potažmo prudit. Nasadil jsem nasládlej úsměv, cucnul si koly a vesele jsem pozoroval, co se mi před xsichtem mihotá za srandu. Radši mě ani nenapadlo, že by se mi film nemohl líbit. S tímto rozpoložení pak můžu koukat na jakejkoli film, mít to tak u každý blbosti, co sem za život viděl, to by byla pohoda. Z faktu, že to není bůchví jak báječnej film, nám vychází milá nepřímá úměra: čim míň hvězd dám, tím ze sebe udělám většího blbce, že jsem na to vlez = 4*. Ha.. Ha.. zase jsem se předávkoval nevtipnou kaší, takže teď se vynasnažím objektivnějšího hodnocení, i když to přes ty moje růžové brýle, které se mnou opravdu v kině byly, nepůjde na 100%. Film určitě měl slabší chvilky, nerozhoduju se mezi 4 - 5*, to bych musel bejt, ještě k tomu všemu, na plech, zároveň mě ale také dokázal rozesmát i potěšit, tudíž jsem po konci filmu neměl pocit vyhozených peněz, a to musím u romantického filmu ocenit.

plakát

Varan vs. Kobra (2005) (TV film) odpad!

Tý chvíli, než začal film, bych dal pět hvězd:)

plakát

Stmívání (2008) 

Asi po 40 minutách jsem usnul, takže zatím nehodnotím, kdyby na tom náhodou měla o něco větší podíl únava, než nezáživnost filmu... Edit 5 let poté: Náhodu jsem na to narazil v televizi, sám bych se ke sledování asi nikdy nedokopal, proč taky... A kupodivu mi to vyznělo úplně stejně, jako před pěti lety. Naschvál jsem to dokoukal celé, byť jsem chvílemi musel dělat něco záživnějšího, jako hrát na mobilu, uklízet nádobí atp. Film prostě pro mě není vůbec ničím zajímavý, Kirsten Stewart má stále stejný stone face, podobně jako Steven Seagal, takže ta mě těžce nudila, Pattinson mi byl rozhodně sympatičtější jako Cedric Diggory, efekty mě velmi zklamaly a děj je neděj. Víc to asi není třeba rozebírat. Teď alespoň mohu ještě méně chápat lidi, kteří tento film opěvují.

plakát

Klíče od pevnosti Boyard (1990) (pořad) 

Vždy byla tato soutěž nabitá množstvím nejrůznějších, zapeklitých, ale hlavně efektních úkolů. Navíc tomu hudba, vzezření pevnosti a i spousta různých originálních "detailů", dělaly skvělou atmosféru, což vás rozhodně nemohlo nechat v klidu. Jak v mém dětství, tak jistě i teď, mě pevnost Boyard velmi bavila. Na závěrečný, a zároveň můj nejoblíbenější úkol se sbíráním mincí, jen tak nezapomenu.

plakát

Panic je nanic (2006) odpad!

Za ty peníze na film, kterých jistě nebylo mnoho, si radši měli nakoupit lízátka a jít si vylízat... Rozhodně nedoporučuju, je to ztráta času.