Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (23)

plakát

Chlapectví (2014) 

Nevěřil bych, jak mě bude bavit skoro tříhodinovej film, kterej jen tak plyne a za celou dobu se tam nic moc zajímavýho nebo převratnýho nestane. Za to ho spousta lidí určitě odsoudí jako nudnej a těžko jim to vyvracet, ale já jsem se vrátil do toho věku, kdy jsem si ve všední den náhodně zmáčknul čétédvojku a nechal se zcela bez očekávání překvapit, jakej nezávislej film mi naservírujou ve Filmovým klubu. Minimálně ten koncept dvanáctiletýho natáčení a pozorování, jak herci stárnou, je dost zajímavej na to, aby to vzbudilo zvědavost, ne? Jo a taky si nepamatuju, kdy jsem naposledy viděl film protkanej tak skvělou hudbou!

plakát

Sinister (2012) 

Všeobecně nemám rád horory, protože u nich víc než strachem trpím kvůli jejich debilitě, nelogickýmu chování lidí a samoúčelný přehnaný brutalitě. Když se ale ta strašidelná atmosféra obalí zajímavou detektivní zápletkou a já můžu bejt zvědavej, co bude dál, je to i něco pro mě! Asi pátej horor v životě, kterej se mi fakt líbil.

plakát

Argo (2012) 

Affleck by měl už vzdát svoje pokusy okouzlovat fanynky svým jedním strnulým výrazem a radši by měl nadobro zůstat na druhý straně kamery. Protože na čemkoliv se autorsky podílí, to mění ve zlato! Tohle má zdánlivě podivnou zápletku, nijak extra dobrý herce, jenže režijně je to tak dobře zvládnutý, že to je napínavý jak kšandy!! Tak napínavej film tady nebyl minimálně od Obhájce...

plakát

Tenkrát v Americe (1984) 

Až zas budu x let línej se kouknout na nějakej film jenom proto, že má 4 hodiny, tak mi dejte facku. A nebo možná už nemusíte, tahle mafiánská klasika mi dala takovou, až jsem padnul na prdel! Takže nebuďte tak hloupí jako já... Neskutečný mistrovský dílo, teď dokonce lituju, že to nebylo delší a nemohly tam některý věci bejt odvyprávěný podrobněji!

plakát

Taxikář (1976) 

Tohle že má bejt ten kultovní film? Vždyť to byla jen úchylná, zmatená a nudná blbost, která se v závěru zvrtla v ještě větší blbost... Jednoznačně nejhorší Scorseseho film (a možná i De Nirův), co jsem viděl! Asi jsem věděl, proč jsem ho tak dlouho odkládal.

plakát

Avengers (2012) 

Čekal jsem nářez, ale že ty 3D efekty šlápnou na paty Avatarovi a při jedný z nejmonumentálnějších akčních scén v historii bude blednout závistí i Michael Bay, to mě teda posadilo na prdel... K tomu spousta fakt vtipnejch momentů a hlášek, který ani náhodou nevyznívaj trapně, a máme tady nejlepší popcorňák za poslední hodně dlouhou dobu!

plakát

Černá labuť (2010) 

Balet mě nebere, ale včera jsem se hecnul a kouknul se na 2 filmy o něm hned po sobě. Billy Elliot nebyl špatnej, ale celkem nuda a průměr. Zato Black Swan ho převálcovala a mě totálně odrovnala - fantastický psychologický drama s vygradovaným závěrem, který si půjde pro Oscary... Pro mě po Shutter Islandu 2. nejlepší film roku. Nechci se unáhlit, tak zatím radši neřeknu, že Aronofsky překonal i Requiem for a Dream.

plakát

Sociální síť (2010) 

Ani náhodou se nevyrovná největším peckám od Finchera, ale je to spíš menší zajímavostí námětu - bál jsem se, že mě film o Facebooku bude nudit, ale on to prostě natočil fakt zajímavě a odsejpá to tak, že to ani chvilku nešlo.

plakát

Město (2010) 

Ten film není moc originální, v daným žánru zaostává za Nelítostným soubojem, není tak silnej a osobní jako Affleckovo Gone Baby Gone, ale přesto se mi hodně líbil a můžu ho doporučit - a obzvlášť těm, co mají rádi filmy o zlodějích.

plakát

V Bruggách (2008) 

Černohumorná gangsterka s hláškami a dialogy jako od Tarantina nebo Coenů, která má navíc trpké pozadí a vynikající atmosféru i hudbu. Čím víc na ten film koukám, tím víc se mi líbí a nebojím se ho přirovnat k Pulp Fiction!

Ovládací panel
22. nej uživatel Nový Zéland
2 body

Fanklub

(2)