Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Akční

Biografie (4)

Nicholas Galitzine (herec)

05.09.2023

Nicholas Dimitri Constatine Galitzine je potomkem ruské šlechtické rodiny, rodu Galicynů, kteří v roce 1917 utekli z Ruska do Velké Británie. Nicholas byl v dětství sportovně aktivní, hrál fotbal, účastnil se atletických soutěží a především měl nastartováno k profesionální ragbyové kariéře. Tu však zastavilo zranění ramenního… (více)

Taylor Zakhar Perez (herec)

05.09.2023

Americký herec Taylor Zakhar Perez se narodil v Chicagu, ale vyrůstal v malém městě Chestertonu v Indianě. Taylor se narodil jako šestý z osmi dětí. Jeho rodokmen je velice rozmanitý. Matka má chorvatské kořeny, otec zase maďarské. Taylorovi předci pochází také z Mexika, Středního východu a Středomoří.V Chersteronu také… (více)

David Haubenstock (herec)

19.01.2011

David-Christopher Haubenstock se narodil 3. prosince 1966 v Berlíně jako první dítě slavné herečky Romy Schneiderové a jejího manžela, divadelního režiséra Harryho Meyena (vlastním jménem Haralda Haubenstocka). Do svých pěti let vyrůstal v Berlíně. Na začátku 70. let však dochází k rozchodu rodičů a David odchází s matkou do… (více)

Sarah Biasini (herečka)

24.05.2010

Sarah Magdalena Biasini se narodila 21. července 1977 v Gassinu ve Francii jako druhé dítě slavné francouzské herečky Romy Schneider a Daniela Biasiniho, jejího druhého manžela. Se svými rodiči a s bratrem Davidem (*1967), synem Romy Schneider a Harryho Meyena, prožila několik štastných let v Ramatuelle v jižní Francii. Osud… (více)

Reklama