Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (108)

plakát

Láska, stalking, vražda (2024) 

Na hlavu, stejně jako amíci. Přidávám se k tomu, proč tak dlouho trvalo jenom odhalit, kdo za tím stojí a za další moc nechápu ani motiv. Když teda týpka mohla zůstat s ním, proč se zdechjla a pokračovala v tom? Asi protože byla fakt jeblá, jinak netušim..

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) 

Nevím co tímhle chtěl Tarantino říct ani na co si to chtěl hrát.. Nicméně jisté je to, že pokud jste se těšili na klasickou Tarantinovku, tak budete zklamání stejně jako já, protože s předchozími filmy to má společného asi 3 momenty a tvůrce filmu. Nerozumím ani vysokému hodnocení, protože si to tenhle film nezaslouží. Vysvětlení by mohlo být v tom, že se tu asi najdou lidi, co mají rádi film o filmu, tudíž film bez nějakého děje. 2* tomu dávám opravdu jen za poslední scénu, na kterou jsem čekala asi celý film a doufala, že to bude spása, což se splnilo tak na 50% a za některé herecké výkony a scény. Myslím, že tohle znovu vidět nepotřebuji.

plakát

Světelné roky (2017) odpad!

jako fakt? na nic zbytečnějšího jsem v poslední době nekoukala...viděno na KVIFF a byla jsem mezi mnoha dalšími, kteří během půl hodiny tohle opustili

plakát

Rubber (2010) 

Naprosto zbytečný film, který poukazuje na zbytečné filmy. Pokud nevíte, jak se unudit, doporučuji tohle. Nebýt zajímavé kamery,tak by se na to nikdo nepodíval. Nevím,na to se nedá napsat ani komentář.

plakát

Ztracené město Z (2016) 

Tak trochu nechápu, kde tenhle film vzal přes 70%, protože Ztracené město Z byla pro mě spíše Velká ztráta času. Námět by byl zajímavý, ale to zpracování? Dlouhé táhlé dialogy, celkově roztahaný film a tak nějak žádný pocit, kromě znuzeného. Žádné napětí, emoce, soundtrack také nezajímavý (skoro jsem ho ani nepostřehla),snad jen očekávání, kdy už se to konečně dobere konce. Jednu * dávám jen pár zajímavým momentům, jinak velké zklamání.

plakát

Život (2017) 

Tenhle film by byl zajímavý možná před 10 lety, teď už to bohužel ztrácí originalitu. Děj je naprosto předvídatelný, stejně jako závěr, takže celou dobu čekáte jestli něco překvapí. To se ale nestane, stejně jako "vetřelec", který vypadá jak zlobivá mořská hvězdice. Jestli čekáte něco jako letošní Arrival, tak to ani zdaleka. Nicméně trocha napětí tam je, ten průměr se 3* odpovídá a na Gyllenhaala se aspoň dobře kouká.

plakát

Černé zrcadlo (2011) (seriál) 

Top top top,jinak to popsat nelze. Originální seriál s malými sériemi působící jako samostatný filmy,tudíž nenavazující na sebe,ale určitě spolu související. Opravdu zajímavý náměty možná z ne až tak sci-fi budoucnosti, poslední série 100%.

plakát

Živí mrtví (2010) (seriál) 

Nikdy mě zombie apokalypsy a filmy nelákaly a nebavily a o tomto seriálu jsem věděla už dlouho, takže nebyl důvod se do něho pouštět. Pak se ale můj přítel dostal k pc hře,která tím byla inspirovaná a už to bylo. Po pár dílech první série jsem od toho čekala nudu a spoustu zombies,ale v druhé půlce a zejména od druhé série mě to vtáhlo, začal příběh a vše kolem bylo podáno hodně realisticky, což se mi na celém seriálu líbí. Nikdo se s tím moc nepáře, často vidíte viset střeva, mrtvé děti,pitvu apod.,žádný cenzury. Postavy si hodně rychle oblíbíte, stejně jako dějovou linku. 1.série 80%, 2.série 85%,3.série 90%,4.série 78%,5.série 70%,6.série 75%,7.série 60%

plakát

Výchozí bod (2014) 

Oko je okno do duše a o tom je i celý film.